Mitt favoritlinne all times

linnetFår fortfarande dagligen frågor om detta linnet. Just höga linnen, svarta kostymbyxor och skinnjackor är såna grejer som är användbara hela året om, till vilket tillfälle som helst. Mitt linne blev snabbt slutsålt efter jag hade tipsat om det, men ni hittar ett liknande HÄR i både svart och vitt för 129kr.

  1. Hej Ellinor!
    Du var ju i London i höstas och bodde i en lägenhet tillsammans med några andra tjejer ett tag. Jag har lite frågor ang. att flytta till London ett tag. Hur fick du en lägenhet? Vad kostade det att bo i lägenheten? Hade du sparat mycket pengar med tanke på att du inte hade något jobb?
    Du är grym! Kram

  2. Hej Ellinor!
    Du var ju i London i höstas och bodde i en lägenhet tillsammans med några andra tjejer ett tag. Jag har lite frågor ang. att flytta till London ett tag. Hur fick du en lägenhet? Vad kostade det att bo i lägenheten? Hade du sparat mycket pengar med tanke på att du inte hade något jobb?
    Du är grym! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi