Tonårstvodden

För ett par månader sedan medverkade jag i Tonårstvodden! Tjejerna frågade mig saker om mitt företag, mobbningen i skolan, framtidsplaner och min bok! Jag personligen har skrattat ihjäl mig åt den här ”intervjun”. Tycker jag är tråkig, verkar dryg och svarar jättekonstigt? Men det är det som är det fina i övning, det ger färdighet! Minns att hela den där dagen hade varit ett helvete innan jag kom in i studion och kunde inte alls fokusera, HALLÅ?! Jag svarar typ att jag jobbar med folks gymnasiearbeten i mitt företag?! VA?! Hahaha orkar inte. Aja! Jag gör inte så mycket rörligt material hit, men det kanske är kul? Vad tycker ni? 

(Fick höra i efterhand att jag var den mest önskade gästen? Förlåt men hur bäst är inte ni? Älskar er!)

  1. Tycker du har så otroligt fel i senaste podden och förstår inte varför du inte kan lyssna och respektera Hannas åsikter. Du verkar inte förstå alls utan står bara för något du tror är det rätta. Usch.

  2. Tycker du har så otroligt fel i senaste podden och förstår inte varför du inte kan lyssna och respektera Hannas åsikter. Du verkar inte förstå alls utan står bara för något du tror är det rätta. Usch.

  3. Hejdu! Det där får stå för dig. Jag står för det jag säger, för att jag tycker så. Om du ser det som rätt eller inte är också upp till dig! 🙂 Take care och hoppas att du vågar skriva under med ditt namn nästa gång! 🙂

  4. Hejdu! Det där får stå för dig. Jag står för det jag säger, för att jag tycker så. Om du ser det som rätt eller inte är också upp till dig! 🙂 Take care och hoppas att du vågar skriva under med ditt namn nästa gång! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi