Riche och shopping

Jag och Hanna hade planerat i evigheter att vi skulle ha en traditionell shoppingdag igår. Ni vet, gå på stan i flera timmar, köpa massa fint, äta gott och skratta. Men vi köpte ingenting (eller jag hittade några saker jag ska tillbaka och kolla på idag – lärt mig att man ska klura över natten). Så istället satte vi oss i Kungsträdgården, åt korv och hade deep-talk. Mysigt det också. 
image1-36
ÄLSKAR alla de här stånden som finns vid Sergel med allt ifrån blommor, till färska bär, till plånböcker. Det är som en liten marknad, dit den med bäst pris lockar flest kunder. 
image2-28Sen gick vi på ett litet lunch-event på Riche som var supertrevligt! Åt tvårätters och snackade skit med andra bloggare. Såhär i efterhand är det ändå ett uppvaknade att sitta bredvid Paulina. Det kändes helt naturligt då, men hon och de andra bloggarna som startades först var ju faktiskt anledningen till varför man själv startade blogg för snart sju år sen. Man ville ju på något sätt också leva i den där fantasivärlden. Och nu gick vi på samma event.

Eventet anordnades utav Gottogram – som har en sjukt rolig affärsidé! Det funkar nämligen så att man skickar mindre gåvor till nära och kära via sms som dom får hämta ut. Jag har redan gett bort chockad, Celcius och glass till familjemedlemmar och vänner. Sen har jag haft med en liten hälsning också. Hur uppiggande är det inte att få en sådan hälsning en stressig tisdagseftermiddag liksom?
image3-11Snabb visit på Löfbergs egna cafébar och sen avslutade jag dagen med ett besök hos Emma. Hon, mitt gym, och min frisör är tre saker jag tycker är jobbiga att lämna kvar här i Stockholm. För jag trivs så himla himla bra med dem just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi