Utgång och häng i solen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFoxx hade så LÖJLIGT goda mackor. Jag tog en kyckling macka med quacamole i! Tips tips tips!OLYMPUS DIGITAL CAMERAFina Janina!OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaffepaus på Le frain (rättar stavningen senare!)

Jag mår så sjukt bra hörrni. Kan inte sluta upprepa det. Jag är så lyckligt lottad för de människorna jag är omringad med och för att jag fått möjligheten att spendera hela min sommar här. Igår gick vi på Liseberg och såg Maggio… Som var en besvikelse… Inte alls så bra live som jag trodde att hon skulle vara. Dessutom spöregnade det! När hon var slut åkte vi till Vasa och gick till Viktoria och bärsade. Jag pallade ingen utgång så jag drog hem, men de andra hade gått till Port du soleil och hade världens kväll. Ångrar lite att jag inte följde med. (STORT TACK till alla mina fina läsare som kom fram och fotade med mig under kvällen, och förlåt till alla er jag missade!).

Nya tag idag! Spenderat hela eftermiddagen ute i solen (bilder kommer) och nu har vi duschat och gjort oss iordning för en födelsedagsfest. Ikväll ska vi gå ut! Förmodligen till Port igen eller Push. Nu har jag så extremt bråttom. Har duschat och fixat mig på 20 min och om 5 ska vi gå till bussen… Och jag väljer att prioritera detta haha! PÅ ÅTERSEENDE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi