Göteborgs outfit

göteborg OUTFITgöteborg outfiitgöteborg outfittgöteboorg outfiitKlänning Mango // Väska Bershka // Jacka H&M // Alla smycken är ifrån Ur & Penn
Foto: Jennifer Kihlvall, redigering: jag

En outfit jag fotade tillsammans med min nya fotograf Jennifer här i Göteborg! Tycker just sånt är så kul, hur vi unga människor i mediabranchen samarbetar och hjälper varandra uppåt! Spana in hennes blogg, ni lär se mer utav den här framöver ändå! Vilket fall gillar jag denna outfiten rätt mycket. Den är SÅ jag verkligen. Sportig och relaxed men ändå chick.

Just nu ligger jag hemma hos Tollbom med Ebba och är bakis ifrån igår. Utekvällen blev inte speciellt lyckad, för jag blev nykter, jag frös och det var alldeles för mycket folk ute. MEN jag var med folk jag gillar och det är det som betyder något. Idag står SM finalerna i handboll på schemat, och fram tills dess tänker jag bara ligga här.

  1. Hej Ellinor! Jag har ett litet problem, men vet inte riktigt hur jag gå till väga med det. Det är såhär att jag har snackat med en kille, M, ett tag, och vi har haft ”a thing” för varandra i ungefär ett år nu, det har varit lite fram och tillbaka. Vi har känt varandra sen 6 år tillbaka men vi är ändå inte jättebra kompisar. Vi träffas nästan varje dag i skolan och har några gemensamma kompisar. I fredags hade dock jag och en killkompis, W, sex. Vi var båda nyktra och det var inte första gången vi hookade. Första gången var i somras och andra gången var på Valborg. Vi är betydligt bättre kompisar och träffas varje dag. Bara nu i veckan pratade jag och M, som mer än kompisar, och jag har berättat för han om mig och W nu. Problemet är att W bara är intresserad av sex medan jag skulle kunna tänka mig ett förhållande med honom. M är ute efter ett förhållande men jag känner W betydligt mycket bättre. W har föreslagit att vi ska vara friends with benefits och det har jag inte berättat för M, men i och med att jag har lite känslor för W vet jag inte om jag hade klarat av att bara vara friends with benefits? Jag är i så fall inställd på att försöka få honom på fall, men är det värt det? Jag vill helst undvika att bli sårad. Jag är hellre bra kompis med han utan några som helst känslor än att vi har något, sen att det inte funkar och vi slutar att träffas överhuvud taget.
    När jag pratade med M blev han ledsen och lite besviken, men jag vet inte om jag borde smsa/ringa till honom något mer och kanske förklara lite bättre? Det jag sa var att jag och W hade haft sex, men att W inte var ute efter ett förhållande så jag inte riktigt visste hur läget var. Borde jag ge M lite space och hålla mig borta från han nu ett tag? För om det inte funkar med W känns det inte riktigt rättvist och rätt att gå på M direkt, även fast vi flirtat och så ett bra tag nu. Jag visste inte vem jag skulle vända mig till men du är bra på killar och relationer så hoppas du tar dig tiden till att läsa de

  2. Hej Ellinor! Jag har ett litet problem, men vet inte riktigt hur jag gå till väga med det. Det är såhär att jag har snackat med en kille, M, ett tag, och vi har haft ”a thing” för varandra i ungefär ett år nu, det har varit lite fram och tillbaka. Vi har känt varandra sen 6 år tillbaka men vi är ändå inte jättebra kompisar. Vi träffas nästan varje dag i skolan och har några gemensamma kompisar. I fredags hade dock jag och en killkompis, W, sex. Vi var båda nyktra och det var inte första gången vi hookade. Första gången var i somras och andra gången var på Valborg. Vi är betydligt bättre kompisar och träffas varje dag. Bara nu i veckan pratade jag och M, som mer än kompisar, och jag har berättat för han om mig och W nu. Problemet är att W bara är intresserad av sex medan jag skulle kunna tänka mig ett förhållande med honom. M är ute efter ett förhållande men jag känner W betydligt mycket bättre. W har föreslagit att vi ska vara friends with benefits och det har jag inte berättat för M, men i och med att jag har lite känslor för W vet jag inte om jag hade klarat av att bara vara friends with benefits? Jag är i så fall inställd på att försöka få honom på fall, men är det värt det? Jag vill helst undvika att bli sårad. Jag är hellre bra kompis med han utan några som helst känslor än att vi har något, sen att det inte funkar och vi slutar att träffas överhuvud taget.
    När jag pratade med M blev han ledsen och lite besviken, men jag vet inte om jag borde smsa/ringa till honom något mer och kanske förklara lite bättre? Det jag sa var att jag och W hade haft sex, men att W inte var ute efter ett förhållande så jag inte riktigt visste hur läget var. Borde jag ge M lite space och hålla mig borta från han nu ett tag? För om det inte funkar med W känns det inte riktigt rättvist och rätt att gå på M direkt, även fast vi flirtat och så ett bra tag nu. Jag visste inte vem jag skulle vända mig till men du är bra på killar och relationer så hoppas du tar dig tiden till att läsa de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi