Med gråten i halsen

Hej på er! Just nu har jag en riktigt stressig period. Har så mycket att stå i innan jag åker till Summerburst i Göteborg att jag i detta nu sitter med tårar i ögonen. Hoppas ni har överseende. Jag har en del bilder ifrån Göteborg att visa er, och några hemlisar att berätta. Om vi säger såhär.. Måndagspepp är på G framåt i rätt riktning. Nej nu måste jag sätta mig ner och skriva på en debattartikel som ska publiceras i en utav Sveriges största tidningar.. Pirrigt! Det är ju faktiskt en dröm jag alltid har haft. Dock inte att göra det under tidspress. Men det ska nog gå bra.

 1. Hej Ellinor! Det här må låta som en sjukt dum fråga, men jag ska dra ut på min första utgång på fredag och VAD ska man ha på sig?? Är ca 1,80 och trivs i varken klackar eller klänning. Vad brukar folk ha på sig liksom? Haha. Kram

 2. Hej Ellinor! Det här må låta som en sjukt dum fråga, men jag ska dra ut på min första utgång på fredag och VAD ska man ha på sig?? Är ca 1,80 och trivs i varken klackar eller klänning. Vad brukar folk ha på sig liksom? Haha. Kram

 3. http://isabyl.devote.se

  Åh, är precis sådär jag med att för mycket stress får mig att bara vilja lägga mig och gråta, haha! Men fokusera rätt och prioritera bort det som går, typ bloggen! för vi väntar här! 😀 kram!

 4. http://isabyl.devote.se

  Åh, är precis sådär jag med att för mycket stress får mig att bara vilja lägga mig och gråta, haha! Men fokusera rätt och prioritera bort det som går, typ bloggen! för vi väntar här! 😀 kram!

 5. Hej!! Jag älskar ju klackar så har nästan alltid det. Annars stövlar (älskar mina lårhöga) eller ballerina typ? Skinnbyxor, kostymbyxor, osv osv! Man behöver inte ha klänning! Sen visar jag nästan aldrig hud. Visar jag axlarna har jag en klänning ner till knäna osv!

  Hoppas detta hjälpte! Kram

 6. Hej!! Jag älskar ju klackar så har nästan alltid det. Annars stövlar (älskar mina lårhöga) eller ballerina typ? Skinnbyxor, kostymbyxor, osv osv! Man behöver inte ha klänning! Sen visar jag nästan aldrig hud. Visar jag axlarna har jag en klänning ner till knäna osv!

  Hoppas detta hjälpte! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi