Tips på BRA och personliga studentpresenter

I studenttider är vi många som undrar vad man ska köpa för presenter. Man kan alltid dra till med det klassiska, ett smycke, vinglas, en kokbok eller alkohol. Men till vissa vill man ge någonting lite mer speciellt eller personligt.. Så det tänkte jag ge tips på idag!
studentpresenter1. Ett underklädes-set hos en dyrare butik, där man får professionell hjälp att ta fram en bh som sitter PERFEKT. Kanske speciellt är passande till en tjej som man vet har problem med att hitta en passande storlek eller modell på bh. Man känner sig så fantastiskt vacker när man har underkläder på sig man gillar. Så studenten kommer verkligen uppskatta denna gåvan.

2. En plånbok/sminkväska. Någonting som ALLTID går åt och som inte kan gå fel. Beroende på budget så köper man ett märke därefter.

3. En dyrare nyckelring. PERFEKT present för en slarv-maja som jag. Jag skulle verkligen bli så glad för den här presenten då jag förstår att min vän tänkt till när hen köpte den.

4. En flygbiljett (presentkort hos ett flygbolag kanske), en konsertbiljett, presentkort på fallskärmshopp etc. (Hade varit perfekt att ge till en äventyrare som Hanna tillexempel).

5. Dryck eller matprovning! Jag som älskar öl hade blivit överlycklig om jag fick gå på en ölprovning. Detta är faktiskt någonting jag själv kommer pyssla mycket med i framtiden. Jag vill gå på ALLA provningar som finns. Kaffe, choklad, vin, champagne osv.

6. Dyrt smink. Vet du att din tjejkompis ÄLSKAR smink, köp ett gäng dyrare borstar, smink från hens favoritmärke eller en sminkspegel? Plattång? Locktång? Det tar aldrig slut. Nu är jag ingen sminkfantast men min lillasyster hade ju börjat gråta utav tacksamhet och lycka över att hon fått något hon verkligen vill ha.

  1. Skulle inte du och Hanna kunna skapa en måndagspepp-sporifylista? dvs låtar som ni blir peppade av, en lista som är perfekt att spela på en måndag när man vill bli pepp! 😀

  2. Skulle inte du och Hanna kunna skapa en måndagspepp-sporifylista? dvs låtar som ni blir peppade av, en lista som är perfekt att spela på en måndag när man vill bli pepp! 😀

  3. Hej Ellinor!!! Skulle inte du kunna tipsa om kläder till summerburst? Just nu ser ju inte vädret jättelovande ut och det gör det svårt att få ihop något fint utan att frysa ihjäl. Sen tänker jag på hur det funkar på kvällen? Byter man om till klänning och klackar för att gå ut då? Hade blivit så glad om du svarade!

  4. Hej Ellinor!!! Skulle inte du kunna tipsa om kläder till summerburst? Just nu ser ju inte vädret jättelovande ut och det gör det svårt att få ihop något fint utan att frysa ihjäl. Sen tänker jag på hur det funkar på kvällen? Byter man om till klänning och klackar för att gå ut då? Hade blivit så glad om du svarade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi