Vi är framme i Göteborg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFatta vad nice det hade varit att sitta här i solen nu med varsinna glas vin… OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADå var vi framme i Göteborg! Vi började bila supertidigt imorse och jag sov mig igenom hela resan. Både jag och Hanna är så besvikna över att det spöregnar här.. Vädret gör ju verkligen SÅ mycket. Vet precis var vi hade gått om det hade varit fint väder liksom. Jag som vill försöka övertala henne till att bli kär i Göteborg så hon kan hälsa på mig jämt när jag flyttat hit (flytta in till och med). Nåja.

Vi checkade precis in en extra natt på Scandic som ligger på Avenyn och nu ska vi gå och äta ge oss tips på var?!). Jag funderar på att köpa en regnjacka också. Ett par sneakers behöver jag med. Packade verkligen inte för regn!! Men nu ska vi inte vara deppiga. Vi är i Göteborg och vi har en fantastisk helg framför oss! På återseende!

  1. Älskar att ni har utsikt över min skola haha, byggnaden som har ett ”torn”! Ni är grymma! Vart har du köpt dina over knees stövlar?

  2. Älskar att ni har utsikt över min skola haha, byggnaden som har ett ”torn”! Ni är grymma! Vart har du köpt dina over knees stövlar?

  3. Ni verkligen måste äta på Nonna, restaurangen är rätt så svår att hitta men godaste maten någonsin! Worth it

  4. Ni verkligen måste äta på Nonna, restaurangen är rätt så svår att hitta men godaste maten någonsin! Worth it

  5. vart har du köpt din klänning du hade i göteborg när du var på bubbles and brunch? så himla snygg!!!!

  6. vart har du köpt din klänning du hade i göteborg när du var på bubbles and brunch? så himla snygg!!!!

  7. Hej Ellinor! Lyssnade alldeles nyss på din och Hannas podd, har lyssnat på varje avsnitt och varenda gång man lyssnar känns det som att man sitter och pratar med er själv, älskar att komma hem till den efter skolan på måndagar! Tänkte bara berätta för dig och Hanna om hur sjuuuuukt mycket ni hjälpt mig på min lilla resa på väg till min dröm! Jag är en 15-årig tjej som funderar mycket över min framtid och jag vet vad jag vill nå med mig själv i livet (inte yrkesmässigt). Men jag ville bara säga att ni verkligen har inspirerat mig och fått mig att våga tro på mig själv och mina drömmar! Ni har gjort ett bättre jobb med det än vad mina föräldrar har gjort och jag har ändå bara suttit och lyssnat på er 40 minuter i veckan. Det är klart att man alltid haft en liten dröm i baktanken men som man kastat bort på grund av tvivel, men ni har nu fått mig att sikta på min dröm, och ni förstår verkligen inte hur tacksam jag är för det! Ni får mig att känna mig glad och stark varje dag, tack, jag älskar er! KRAM!

  8. Hej Ellinor! Lyssnade alldeles nyss på din och Hannas podd, har lyssnat på varje avsnitt och varenda gång man lyssnar känns det som att man sitter och pratar med er själv, älskar att komma hem till den efter skolan på måndagar! Tänkte bara berätta för dig och Hanna om hur sjuuuuukt mycket ni hjälpt mig på min lilla resa på väg till min dröm! Jag är en 15-årig tjej som funderar mycket över min framtid och jag vet vad jag vill nå med mig själv i livet (inte yrkesmässigt). Men jag ville bara säga att ni verkligen har inspirerat mig och fått mig att våga tro på mig själv och mina drömmar! Ni har gjort ett bättre jobb med det än vad mina föräldrar har gjort och jag har ändå bara suttit och lyssnat på er 40 minuter i veckan. Det är klart att man alltid haft en liten dröm i baktanken men som man kastat bort på grund av tvivel, men ni har nu fått mig att sikta på min dröm, och ni förstår verkligen inte hur tacksam jag är för det! Ni får mig att känna mig glad och stark varje dag, tack, jag älskar er! KRAM!

  9. har du några tips på skor som passar till en ljusrosa klänning på skolavslutningen?? Det är på måndag så jag börjar få lite panik!!

  10. har du några tips på skor som passar till en ljusrosa klänning på skolavslutningen?? Det är på måndag så jag börjar få lite panik!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi