Bar Himmel

Som ni ser har man utsikt över hela Avenyn. Tips att gå hit om ni söker efter en uteservering med kvällssol och gött häng.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAFör någon dag sedan var det invigning av uteserveringen Bar Himmel som ligger högst upp på Avenyn. Jag orkade verkligen inte gå dit då men idag tog Julia med mig. Känner på mig att jag kommer spendera många timmar där framöver! Julia och jag pratade om sommaren och hon har gjort mig såååå taggad på mina månader här. Jag behövde verkligen komma bort ifrån Stockholm och all skit som var där, och jag kunde inte valt något bättre ställe än min favoritstad.

Det kändes som om jag bara hann blinka innan det hade gått 3 timmar och sedan var det dags för oss båda att börja röra oss hemåt. Tur att jag bor nära för foten kändes verkligen inte okej sista metrarna innan jag klev in genom ytterdörren. Vägrade nämligen att ha kryckor så egentligen får jag väl skylla mig själv. Men just nu ligger jag tårögd och vill bara att mamma ska komma tillbaka hit och ta hand om mig. Men hon behövde ju såklart åka tillbaka till vardagen där hemma imorse..

  1. Hej Ellinor! Du som älskar svensk musik måste väl gilla Norlie&KKV?? Världens bästa ju, dessutom tänker jag alltid på dig o din flytt till Göteborg när jag hör deras låt ”Snart”, passar in så bra!

  2. Hej Ellinor! Du som älskar svensk musik måste väl gilla Norlie&KKV?? Världens bästa ju, dessutom tänker jag alltid på dig o din flytt till Göteborg när jag hör deras låt ”Snart”, passar in så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi