Mina sommarskors måsten

Som utlovat tänker jag nu dela med mig utav mina sommarskors måsten och vad jag kommer lägga mina pengar på. Jag är en sucker för skor (och jackor) och kan verkligen aldrig få för många. Såhär går mina tankar inför sommaren i skoväg:
sommarskor pdotter

1.LÄNK 99kr. Espandrillos måste jag köpa nya. Vill ha ett par vita med snörning och ett par svarta utan. De paren jag ägt innan har jag trampat sönder efter en sommar, så nu tänker jag lägga  lite extra pengar på ett par dyrare så att dem håller.

2. LÄNK. Ett par sandaler ifrån ATP. Kostar runt en tusenlapp men ser det som en investering med tanke på hur perfekta dem är och hur länge jag kommer kunna använda dem.
3. LÄNK. Träskor!! Alltid skrattat åt min mamma som yngre när hon burit dem, men numera tycker jag bara att det är så fräscht. Vill gärna ha ett par puderrosa eller bruna.
4. LÄNK. Sandaler med snörning som går långt upp på benen. Sommarens trend, och så snyggt!!
5. LÄNK. Ett par hederliga sandaler. Vill ha i svart, gärna med korsade remmar. Kommer förmodligen så till på någon budget variant.
6. LÄNK. Slips ons i svart ormskinn. Har ett par i vanligt ormskinn men aldrig använt dom. Svarta känner jag dock sug efter exakt. Varje. Dag.
7. LÄNK. Sandaler med en rem som går mellan tårna. Mina från förra året gick sönder så behöver ett par nya.

Tycker det är så jobbigt, för jag anser att alla de här skorna passar till alla tillfällen.. Och att jag verkligen behöver ALLA! Kommer bli en slant, men det känns ändå värt  det. Jag älskar verkligen skor och dem gör hela ens outfit. Är det några vardagsskor ni kommer använda men som ni tycker att jag är missat? Ballerina, lofers, marenas och flipflops är de jag kan komma på. Vad är era sommarskors MÅSTEN i sommar? 

  1. Tror att jag precis fått en panikångestattack. Kände mig plötsligt tom i hela kroppen, hjärtat började klappa och jag skiftade snabbt från varm till kall och från kall till varm. Mina armar började svagt att domna (som när de sover)… Kan en panikångestattack te sig så här? Får denna känslan rätt ofta nu för tiden och får då gå till toaletten, där tittar jag mig själv i spegel och andas in och andas ut och så känns det bättre efter en liten stund. Jag vet vad som utlöser det, jag är i ett destruktivt förhållande (vi har varit tillsammans i 7 år) och jag vill lämna, jag försökte lämna för ett tag sedan men han övertalade mig att försöka lite till. Jag sa ja, fast att jag egentligen inte ville. För jag vill inte göra honom ledsen. Nu är jag ledsen och olycklig istället. Tror du det är en ångestattack? Snälla ge mig ett peptalk. Just idag var du den första jag tänkte på när känslan trädde fram…

  2. Tror att jag precis fått en panikångestattack. Kände mig plötsligt tom i hela kroppen, hjärtat började klappa och jag skiftade snabbt från varm till kall och från kall till varm. Mina armar började svagt att domna (som när de sover)… Kan en panikångestattack te sig så här? Får denna känslan rätt ofta nu för tiden och får då gå till toaletten, där tittar jag mig själv i spegel och andas in och andas ut och så känns det bättre efter en liten stund. Jag vet vad som utlöser det, jag är i ett destruktivt förhållande (vi har varit tillsammans i 7 år) och jag vill lämna, jag försökte lämna för ett tag sedan men han övertalade mig att försöka lite till. Jag sa ja, fast att jag egentligen inte ville. För jag vill inte göra honom ledsen. Nu är jag ledsen och olycklig istället. Tror du det är en ångestattack? Snälla ge mig ett peptalk. Just idag var du den första jag tänkte på när känslan trädde fram…

  3. Hej fina fina du. Jag själv har ”bara” fått en panikångestattack och minns inte riktigt hur den tydde sig. Men oavsett så känner du ju själv att det inte ska vara så<3 Det är ett så stort steg i rätt riktning att du vet vad problemet grundar sig i. För att du någonsin ska kunna få bukt med trycket du har över bröstet så är mitt tips att ta steget ur den relationen. Jag kände exakt som du känner fast med min pappa under många år och sen jag bröt kontakten har jag mått så jääääävla bra. Det är ditt liv och det är du som håller i tyglarna. Styr i rätt riktning. Du klarar det.

    Massa kärlek till dig. Jag tror på dig! Kram!! <3

  4. Hej fina fina du. Jag själv har ”bara” fått en panikångestattack och minns inte riktigt hur den tydde sig. Men oavsett så känner du ju själv att det inte ska vara så<3 Det är ett så stort steg i rätt riktning att du vet vad problemet grundar sig i. För att du någonsin ska kunna få bukt med trycket du har över bröstet så är mitt tips att ta steget ur den relationen. Jag kände exakt som du känner fast med min pappa under många år och sen jag bröt kontakten har jag mått så jääääävla bra. Det är ditt liv och det är du som håller i tyglarna. Styr i rätt riktning. Du klarar det.

    Massa kärlek till dig. Jag tror på dig! Kram!! <3

  5. Åååååh<3 sitter på jobbet nu, med gråten i ögonen! Tack för att du svarade det betyder så oerhört mycket!!!! <333

  6. Åååååh<3 sitter på jobbet nu, med gråten i ögonen! Tack för att du svarade det betyder så oerhört mycket!!!! <333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi