Treatment day

Ni har ju  sagt att ni vill se lite oftare vad jag har på mig, and here u go! (Jag vet naturligtvis att ni menar riktiga outfit-bilder men har inte hunnit boka upp en tid med en fotograf ännu). Vad det gäller mina naglar är det här en perfekt längd. Jag skulle nog inte klara av att ha längre. Nu ska jag bara få bukt på mina vidriga nagelband. 
outte

Godmorgon! Mina dagar här spenderas ihop med vänner. Det är picknickar i parker, fikor på caféer och drinkar i barer. Igår träffade jag ett gäng Twitter-människor (kändes lite som om jag var 14 igen och träffade ett gäng jag lärt känna ifrån Snuttis eller Bilddagboken). Innan jag och Felix sedan gick till Da Matteo och….. Startade upp en blogg åt honom!! JA jag vet, ÄNTLIGEN en bra blogg driven utav en kille. Min fina Felix. Jag tycker verkligen att ni ska spana in den, då hans statistik gick rätt upp i taket när allt lanserades (och med all rätt!). HÄR är den.

Nu har jag precis gjort kaffe jag inte kan dricka. Jag hatar nämligen svart kaffe och min mjölk var så gammal att den såg ut som fil…. Får köpa ny efter jag besökt Sanna och gjort om mina naglar. Fått många komplimanger (senast utav tågkontrollanten) för mina naglar, men också frågor. Tänkte bara tipsa om att Sanna har ett erbjudande så naglarna kostar 550kr under sommaren. Har gått till flera olika nageltjejer men aldrig blivit så nöjd som med henne – så tycker verkligen att ni ska spana in hennes verk HÄR.

  1. Hej! Hade verkligen velat få dina bästa tips på uteserveringar i Göteborg en lördagskväll? Ser att du skrivit om några men om du hade kunnat skriva typ de 3 bästa med 18-årsgräns?! Ska till Göteborg i helgen med min syster och tar gärna emot tips! 😀

  2. Hej! Hade verkligen velat få dina bästa tips på uteserveringar i Göteborg en lördagskväll? Ser att du skrivit om några men om du hade kunnat skriva typ de 3 bästa med 18-årsgräns?! Ska till Göteborg i helgen med min syster och tar gärna emot tips! 😀

  3. Håller med om att det hade varit roligt att se fler outfit-bilder Ellinor 🙂

    /http://www.joseefiinb.devote.se

  4. Håller med om att det hade varit roligt att se fler outfit-bilder Ellinor 🙂

    /http://www.joseefiinb.devote.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi