Efter depp kommer solsken

Kan man kalla det för ett återfall? I så fall fick jag ett återfall av ångest igår. Men som en läsare så fint kommenterade ”Jag tror det är helt normalt och ngt som kommer komma ibland. Tänker såhär: en person som haft ätstörning kommer nog ha en dag där ätstörda tankar/beteenden ploppar upp, en person som haft drogmissbruk kommer ha dagar där missbrukarsbeteende och tankar kommer, en människa med som haft mycket ångest kommer även den att ha sådana dagar. Det är mänskligt och i högsta grad oundvikligt.”

Efter jag skrev inlägget här nedan bestämde jag mig för att ta mig upp ur sängen även fast jag inte orkade. Jag har börjat lära mig att känna av vilken ”typ” utav ångest jag får, det vill säga graden på den. Visst var den jobbig igår men jag visste att den skulle gå över. När jag är deprimerad vet jag att den inte har ett slut. Så jag distraherade hjärnan så mycket det gick med att städa och plocka undan innan Mikaela kom. Vi tog en tur med bilen, köpte mat och hängde hos mig hela kvällen. Och sen kändes det som om jag aldrig mått dåligt.

HAH, den här gången åt du inte upp mig, och det kommer du inte göra nästa gång heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi