Midsommarbilder och Bråvalla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn drös bilder ifrån midsommar. Längtar tillbaka såå mycket när jag ser dem, hade så kul verkligen. Maten var fantastisk – lokalen, människorna och musiken likaså.

Imorgon tar jag tåget ifrån Göteborg till Norrköping. Jag ska nämligen på BRÅVALLA! Jag fick en biljett utav en läsare (!!!) och jag är såå taggad. Tack igen fina människa! Har ett gäng vänner som ska dit och sen blir jag återigen förenad med min Hanna. Längtar ihjäl mig! Hoppas vi ses där mina hjärtan.

 1. Åh, gud, jag är exakt likadan… Verkligen! Börjar med att göra en grej som jag aldrig hinner göra lart för jag kommer på en ny och sedan slutar det bara med att jag har 15 saker halvgjorda och allt blir kaos. Det händer mig på jobbet hela tiden när jag vet att jag har ca 10 grjer som jag måste fixa, och istället för att ta en sak i taget påbörjar jag allt lite halvdant och det tar en timme längre än vad det ska ta… Så jävla jävla jobbigt. Jag tror på riktigt också att jag har adhd (pga andra saker med) men när jag säger det till folk skrattar de bara haha.. Men jag är fullt seriös och känner igen mig så i det du skriver <3

 2. Åh, gud, jag är exakt likadan… Verkligen! Börjar med att göra en grej som jag aldrig hinner göra lart för jag kommer på en ny och sedan slutar det bara med att jag har 15 saker halvgjorda och allt blir kaos. Det händer mig på jobbet hela tiden när jag vet att jag har ca 10 grjer som jag måste fixa, och istället för att ta en sak i taget påbörjar jag allt lite halvdant och det tar en timme längre än vad det ska ta… Så jävla jävla jobbigt. Jag tror på riktigt också att jag har adhd (pga andra saker med) men när jag säger det till folk skrattar de bara haha.. Men jag är fullt seriös och känner igen mig så i det du skriver <3

 3. Gud vad jag känner igen mig. Är också bland annat oerhört tankspridd, börjar med ena grejen och sedan med nästan utan att slutföra det första. Tror jag har ADD.

 4. Gud vad jag känner igen mig. Är också bland annat oerhört tankspridd, börjar med ena grejen och sedan med nästan utan att slutföra det första. Tror jag har ADD.

 5. Hej! Jag har en fråga som inte alls är kopplad till inlägget på något sätt och som handlar om vänskap. Jag känner att jag på sistone blivit sårad väldigt många gånger av kompisar och har därför valt att lämna dem bakom mig. Men jag blir fundersam på om jag har för höga krav och lätt blir sårad.

  Iaf, så hade jag och en kompis bestämt att vi skulle ses för att se på ett uppträdande i stan. Jag stod och väntade på henne och hon sa att hon nästan var där (jag tänkte max 5 minuter bort). Efter 20 minuter skickar hon ett sms där hon skriver att hon ”fastnade” bland folket och inte kunde ta sig därifrån. Alltså hon tänkte inte komma. Blev såklart irriterad då hon kunde skrivit detta tidigare och svarade med ett okej. Sedan var det inget mer. Fick inte något sms om att jag kunde komma och möta henne där vid scenen istället eller liknande, vilket jag tycker är det minsta hon kunde gjort. Blev väldigt sårad och kände direkt att hon antagligen hade hittat någon annan kompis att vara med eller liknande. För så svårt är det faktiskt inte att gå genom publiken (inte överdrivet lång bit eller överdrivet med människor) och hon hade inte behövt gå igenom publiken heller för den delen och det hade inte blivit en omväg eller liknande. Så kändes som en dålig ursäkt. Att hon helt enkelt hittade någon bättre.

  Hur skulle du reagerat på detta? Skulle du gjort något? Jag blev väldigt sårad och irriterad men gjorde inget. Tänkte att det var en gång men om det händer fler gånger kanske man borde reagera på något sätt?

  Skulle uppskatta om du tog dig tiden att svara på detta på något sätt.

  Ha en grym kväll. Ser verkligen upp till dig, du är en stor förebild och jag beundrar ditt mod i väldigt många lägen där jag själv ösnkade att jag hade mer. Fortsätt vara du och inspirera andra! <3

 6. Hej! Jag har en fråga som inte alls är kopplad till inlägget på något sätt och som handlar om vänskap. Jag känner att jag på sistone blivit sårad väldigt många gånger av kompisar och har därför valt att lämna dem bakom mig. Men jag blir fundersam på om jag har för höga krav och lätt blir sårad.

  Iaf, så hade jag och en kompis bestämt att vi skulle ses för att se på ett uppträdande i stan. Jag stod och väntade på henne och hon sa att hon nästan var där (jag tänkte max 5 minuter bort). Efter 20 minuter skickar hon ett sms där hon skriver att hon ”fastnade” bland folket och inte kunde ta sig därifrån. Alltså hon tänkte inte komma. Blev såklart irriterad då hon kunde skrivit detta tidigare och svarade med ett okej. Sedan var det inget mer. Fick inte något sms om att jag kunde komma och möta henne där vid scenen istället eller liknande, vilket jag tycker är det minsta hon kunde gjort. Blev väldigt sårad och kände direkt att hon antagligen hade hittat någon annan kompis att vara med eller liknande. För så svårt är det faktiskt inte att gå genom publiken (inte överdrivet lång bit eller överdrivet med människor) och hon hade inte behövt gå igenom publiken heller för den delen och det hade inte blivit en omväg eller liknande. Så kändes som en dålig ursäkt. Att hon helt enkelt hittade någon bättre.

  Hur skulle du reagerat på detta? Skulle du gjort något? Jag blev väldigt sårad och irriterad men gjorde inget. Tänkte att det var en gång men om det händer fler gånger kanske man borde reagera på något sätt?

  Skulle uppskatta om du tog dig tiden att svara på detta på något sätt.

  Ha en grym kväll. Ser verkligen upp till dig, du är en stor förebild och jag beundrar ditt mod i väldigt många lägen där jag själv ösnkade att jag hade mer. Fortsätt vara du och inspirera andra! <3

 7. Hej Ellinor! Har du något bra tips på vad man kan göra på sin 20års dag? Frågade exakt samma på hannas blogg, haha. Kram kram

 8. Hej Ellinor! Har du något bra tips på vad man kan göra på sin 20års dag? Frågade exakt samma på hannas blogg, haha. Kram kram

 9. Hej tänkte bara säga att jag lyssnar på din och Hannas pod och ni pratade om att ni inte kände att ni gjorde något viktigt i ert liv. Men då kan jag tala om för dig/er att ni iaf hjälper mig. Lyssnar på er pod när jag jobbar och ni underlättar verkligen dagen och får mig att gå runt med ett stort leende på läpparna, så tack så mycket för det!

 10. Hej tänkte bara säga att jag lyssnar på din och Hannas pod och ni pratade om att ni inte kände att ni gjorde något viktigt i ert liv. Men då kan jag tala om för dig/er att ni iaf hjälper mig. Lyssnar på er pod när jag jobbar och ni underlättar verkligen dagen och får mig att gå runt med ett stort leende på läpparna, så tack så mycket för det!

 11. Hej Ellinor! Jag och min kompis, har nyss fyllt 18 och ska till London i mitten av augusti. Jag har läst alla inlägg om London som du har skrivit men vi har lite frågor, om du skulle kunna svara på dem:) hur funkar det med hela promoter grejen? Kostar det? När tar man kontakt med honom? Kommer man in på ställen när man är 18? Kram, och tack för en superbra blogg!

 12. Hej Ellinor! Jag och min kompis, har nyss fyllt 18 och ska till London i mitten av augusti. Jag har läst alla inlägg om London som du har skrivit men vi har lite frågor, om du skulle kunna svara på dem:) hur funkar det med hela promoter grejen? Kostar det? När tar man kontakt med honom? Kommer man in på ställen när man är 18? Kram, och tack för en superbra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi