Nytt poddavsnitt

I veckans podd-avsnitt pratar jag och Hanna om att man blir som man umgås. Hur viktigt det är att umgås med ”rätt” människor och att man är olika med olika personer. Jag berättar hur jag aldrig skulle kunna bli bästa vän med någon som inte är feminist eller nöjer sig med att vara en dåligt betald förskolelärare. Hmm. Ni hittar avsnittet på appen Podcaster eller vår podds egna hemsida här.

  1. Bara för att man är förskolelärar betyder väl inte det att man nöjer sig? att man int ”årkar” bli något annat med högre betald lön? Nej för man kan ju faktiskt vilja bli förskolelärare och har själv valt att studera det eftersom att man vill bli det.

  2. Bara för att man är förskolelärar betyder väl inte det att man nöjer sig? att man int ”årkar” bli något annat med högre betald lön? Nej för man kan ju faktiskt vilja bli förskolelärare och har själv valt att studera det eftersom att man vill bli det.

  3. Jag har inte lyssnat på podden än men ska göra det för är nyfiken på hur du menar. Jag kan tänka mig att jag förstår hur du menar på något plan, verkligen! Men om jag tar mig själv som exempel så studerar jag med en klass livsglada människor som alla vill göra något viktigt och betydelsefullt i sina jobb, nämligen uppfostra barn i deras första skolfas. Jag pluggar till grundskolelärare F-3. Tänk själv, när du tänker tillbaka på dina egna förskole/grundskolelärare och de avtryck de gjort på dig. antingen dåliga (tyvärr) eller jättebra. Jag vill finnas där för att ge barnen en trygg skolgång och det är det jag brinner för, ge barnen de bästa de kan få när de är i skolan, kämpa emot mobbning och få dem att vilja bli det bästa de kan bli och nöjda med sig själva. Jag älskar att jobba med barn, jag nöjer mig inte med det…. Det är tröttsamt att de flesta tror att man gör det, men kan förstå att de tankarna finns då det finns livströtta fröknar och lärare där ute som bara suger glädjen ur allt och allt går på rutin. Men snälla, detta är ett så himla himla viktigt jobb och jag är så tacksam för alla bra lärare där ute som brinner för deras jobb, så ta inte ifrån dem det med att skriva att man nöjer sig. Blev uppriktigt ledsen när jag läste det. Tycker om dig och dina åsikter och tankar annars. Puss & kram

  4. Jag har inte lyssnat på podden än men ska göra det för är nyfiken på hur du menar. Jag kan tänka mig att jag förstår hur du menar på något plan, verkligen! Men om jag tar mig själv som exempel så studerar jag med en klass livsglada människor som alla vill göra något viktigt och betydelsefullt i sina jobb, nämligen uppfostra barn i deras första skolfas. Jag pluggar till grundskolelärare F-3. Tänk själv, när du tänker tillbaka på dina egna förskole/grundskolelärare och de avtryck de gjort på dig. antingen dåliga (tyvärr) eller jättebra. Jag vill finnas där för att ge barnen en trygg skolgång och det är det jag brinner för, ge barnen de bästa de kan få när de är i skolan, kämpa emot mobbning och få dem att vilja bli det bästa de kan bli och nöjda med sig själva. Jag älskar att jobba med barn, jag nöjer mig inte med det…. Det är tröttsamt att de flesta tror att man gör det, men kan förstå att de tankarna finns då det finns livströtta fröknar och lärare där ute som bara suger glädjen ur allt och allt går på rutin. Men snälla, detta är ett så himla himla viktigt jobb och jag är så tacksam för alla bra lärare där ute som brinner för deras jobb, så ta inte ifrån dem det med att skriva att man nöjer sig. Blev uppriktigt ledsen när jag läste det. Tycker om dig och dina åsikter och tankar annars. Puss & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi