Bråvalla och matförgiftning

Älskade mina outfits jag bar under festivalen och fick massa beröm för dom. Ni kommer få se bättre bilder framöver!

Okej då är jag typ back on track efter fyra sjukt intensiva dagar. Bråvalla var min första festival någonsin, och det var nog ganska likt bilden jag hade sedan innan utav hela det livet. Under ett år har jag förändrats väldigt mycket som person, så festivaler hade nog varit mer min grej förra sommaren. Även fast vi hade grön camping så sov vi inte där (utan förvarade bara saker), vilket var ett stort plus. Jag hade nog inte klarat av det annars faktiskt..

Men trots att det är väldigt grisigt så väger plusen över alla minus. Fantastiska människor, grym musik, gulliga läsare, mycket skratt och smaskig mat. För mig slutade det dock inte på bästa sätt då jag blev MATFÖRGIFTAD sista natten då jag åt thaimat som var 2 dagar gammal och som stått i solen.. Trodde först att jag var bakis när jag vaknade, men ganska fort (efter att jag spytt varje halvtimme) insåg jag att någonting var fel. Blev ju matförgiftad senast i höstas när jag och Hanna var i Afrika (om ni minns?) och det här var exakt samma. Kan inte ens förklara hur hemskt mitt dygn var när jag skulle åka ifrån Norrköping till Göteborg, och tåget var försenat. Tror jag slog rekord i att spy på flest offentliga platser.. Igårkväll började jag, tro det eller ej, hallucinera av min höga feber HAHA! Så ringde vårdguiden och skrek och grät över att jag trodde att det var någon i min lägenhet och att jag hade festingar på benen som inte gick bort.

Idag har jag inte spytt än och min feber har gått ner, men är fortfarande helt förstörd. Vaknade liksom 15:30.. Nu ska jag försöka dricka något för första gången sen i lördags. Vi hörs mer latero.

  1. måste fråga vad du har för slags festskor när du går ut? skulle vara kul och veta! jag själv är en tjej på 183 cm behöver lite tips på bra skor 🙂 älskar din blogg massor, Krya! 🙂

  2. måste fråga vad du har för slags festskor när du går ut? skulle vara kul och veta! jag själv är en tjej på 183 cm behöver lite tips på bra skor 🙂 älskar din blogg massor, Krya! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi