Nytt avsnitt utav Måndagspepp är släppt

min
Som vanligt varje måndag så släpps ett nytt avsnitt utav Måndagspepp. Denna gången har jag inte hunnit lyssna igenom det då det varit Bråvalla och jag blivit sjuk.. Så jag kommer också slå mig till ro med ett glas päronsaft (min favorit) och lyssna. HÄR är en direktlänk till avsnittet men ni hittar det såklart också i appen Podcaster eller iTunes.

 1. Hej fina Ellinor hoppas du snart mår bättre! Tycker verkligen din blogg är såååå bra fina bilder och lika fina texter. Har bara en fråga använder du appen afterlight till dina bilder och isåfall vilket filter!! Kram och hoppas du mår bättre:)

 2. Hej fina Ellinor hoppas du snart mår bättre! Tycker verkligen din blogg är såååå bra fina bilder och lika fina texter. Har bara en fråga använder du appen afterlight till dina bilder och isåfall vilket filter!! Kram och hoppas du mår bättre:)

 3. Helloo! Efterbliven som jag är så har jag precis börjat lyssna på måndagspepp för bara några dagar sen. Inte följt någon pod förut men pepp kändes som något värt att lyssna på och blev genast fast!

  Lyssnade precis på nr 18 -summerburst. Så jävla sjukt att ni tog upp det där med att man ska ta alla chanser man får så att man inte missar något och att justin Bieber gästade skrillex på ultra i Miami. Jo tack jag vet, jag var där under den spelningen och av någon anledning gick jag tidigare. Sen när jag kom hem till Sverige fick jag se Youtube-klipp på Bieber och skrillex från den spelningen där jag var, just där och då, men jag gick tidigare. Asså whaaat, Grät typ, inget bieberfan men hur i helvete kunde jag missa det. Fyfan!!

  Sjukt bra pod alla fall, allt ni säger är så jävla vettigt, ni inspirerar mig verkligen och gett mig mer pepp på livet och att göra förändringar, ta mig iväg på resor, sluta stressa över livet osv. . Så tack för det, ser fram emot att lyssna på resten av avsnitten. Ni verkar va superhärliga. Hoppas nägon människa som er korsar min väg någon gån , puss

 4. Helloo! Efterbliven som jag är så har jag precis börjat lyssna på måndagspepp för bara några dagar sen. Inte följt någon pod förut men pepp kändes som något värt att lyssna på och blev genast fast!

  Lyssnade precis på nr 18 -summerburst. Så jävla sjukt att ni tog upp det där med att man ska ta alla chanser man får så att man inte missar något och att justin Bieber gästade skrillex på ultra i Miami. Jo tack jag vet, jag var där under den spelningen och av någon anledning gick jag tidigare. Sen när jag kom hem till Sverige fick jag se Youtube-klipp på Bieber och skrillex från den spelningen där jag var, just där och då, men jag gick tidigare. Asså whaaat, Grät typ, inget bieberfan men hur i helvete kunde jag missa det. Fyfan!!

  Sjukt bra pod alla fall, allt ni säger är så jävla vettigt, ni inspirerar mig verkligen och gett mig mer pepp på livet och att göra förändringar, ta mig iväg på resor, sluta stressa över livet osv. . Så tack för det, ser fram emot att lyssna på resten av avsnitten. Ni verkar va superhärliga. Hoppas nägon människa som er korsar min väg någon gån , puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi