Bråvalla Aftermovie

Här kan ni se en video Hanna klippte ihop ifrån Bråvalla! Blev sugen på en till festival när jag såg denna… Sa jag förresten att Hanna och jag gjorde en ENORM ring under Mayor Lazer och gick in i den och twerkade?? Tappade hela min värdighet ifrån det ögonblicket. Men kul hade vi! Glöm inte att klicka i HD så får ni se filmen i bättre kvalité!

  1. Nja! Jag har väldigt mycket läsare i Göteborg och har redan meddelat att jag bor i Johannaberg. Om jag visar bilder på innehållet utav lägenheten kommer det bli för lätt att lista ut var jag bor.. Vilket inte är så säkert för mig. Men detaljbilder skulle jag kunna lägga ut!

  2. Nja! Jag har väldigt mycket läsare i Göteborg och har redan meddelat att jag bor i Johannaberg. Om jag visar bilder på innehållet utav lägenheten kommer det bli för lätt att lista ut var jag bor.. Vilket inte är så säkert för mig. Men detaljbilder skulle jag kunna lägga ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi