Attraktionslagen

Vi två kan nog vara de mest positiva människorna jag vet!

Det finns övernaturliga saker som vi människor inte kan förklara. Attraktionslagen är en sån sak. Vi alla är som magneter som attraherar ALLT vi tänker på, positivt som negativt. Varje dag tänker vi ca 65 000 tankar, och vad händer om vi börjar kontrollera vad vi tänker. Kan livet bli annorlunda då? Vi tror det, för vi vet att det funkar!

Det finns ingenting som heter slumpen. Man har bara döpt det till det för att förklara en oförklarlig situation. Alla händelser sker på grund av attraktionslagen. Visst låter det spännande? Jag och Hanna ger er en förklaring, tips, hur man ska tänka, egna erfarenheter osv osv i dagens poddavsnitt! Missa INTE det!! 
?
Ni lyssnar på avsnittet HÄR eller i appen Podcaster. HÄR är en direktlänk till boken också så att ni inte köper fel!

 1. Hej, lyssnade nyligen på nyaste podd avsnittet och blev verkligen tagen ! Jag tänker ofta på saker jag verkligen vill ha, och oftast fungerar det. Exempelvis inför en tent, så tror jag alltid att jag kommer att få ett jätte bra vitsord utan att anstränga mig osv. Det största problemet med det här är ändå att det finns så många människor som ständigt säger till mig " du tror så mycket om dig själv….kom ner till jorden." och då har jag oftast bara sagt saker i stil med " jag tror verkligen att jag kommer att kunna flytta till det där landet då jag blir stor" eller " jag vill verkligen kunna bygga ett barnhem då jag blir stor" (efter det skrattar alltid alla). Alltså är attraktionslagen väldigt bra, men många människor accepterar inte att man säger sina tankar högt :/

 2. Hej, lyssnade nyligen på nyaste podd avsnittet och blev verkligen tagen ! Jag tänker ofta på saker jag verkligen vill ha, och oftast fungerar det. Exempelvis inför en tent, så tror jag alltid att jag kommer att få ett jätte bra vitsord utan att anstränga mig osv. Det största problemet med det här är ändå att det finns så många människor som ständigt säger till mig " du tror så mycket om dig själv….kom ner till jorden." och då har jag oftast bara sagt saker i stil med " jag tror verkligen att jag kommer att kunna flytta till det där landet då jag blir stor" eller " jag vill verkligen kunna bygga ett barnhem då jag blir stor" (efter det skrattar alltid alla). Alltså är attraktionslagen väldigt bra, men många människor accepterar inte att man säger sina tankar högt :/

 3. Mitt tips till dig är att fokusera på ditt mål och stänga ute andras åsikter. Dem spelar ingen som helst roll i slutändan. Du vet vad du vill och du kommer ta dig dit – oavsett om andra är med dig på vägen eller inte. Fortsätt kicka ass! Lots of love / Elli

 4. Mitt tips till dig är att fokusera på ditt mål och stänga ute andras åsikter. Dem spelar ingen som helst roll i slutändan. Du vet vad du vill och du kommer ta dig dit – oavsett om andra är med dig på vägen eller inte. Fortsätt kicka ass! Lots of love / Elli

 5. Var på en arbets intervju för mitt nuvarande jobb i Februari, intervjun gick jätte bra, och chefen ringde upp mig dagen efter (en fredag) och sa att hon bara skulle ringa referenser och skulle höra av sig igen på måndagen. Jag tänkte positivt HELA helgen och verkligen sa till mig själv "du kommer få jobbet" och på måndagen när hon ringde upp igen erbjöd hon mig jobbet!! Så kul att det verkligen funkar om man är inställd på en sak och verkligen tänker positivt!

 6. Var på en arbets intervju för mitt nuvarande jobb i Februari, intervjun gick jätte bra, och chefen ringde upp mig dagen efter (en fredag) och sa att hon bara skulle ringa referenser och skulle höra av sig igen på måndagen. Jag tänkte positivt HELA helgen och verkligen sa till mig själv "du kommer få jobbet" och på måndagen när hon ringde upp igen erbjöd hon mig jobbet!! Så kul att det verkligen funkar om man är inställd på en sak och verkligen tänker positivt!

 7. Hej! Tack för en otroligt intressant podd, har precis börjat använda attraktionslagen själv o blir mycket hoppfull då jag lyssnar på er! Har dock en fråga; ni snackade om att ifall man vill ha en viss partner kan man få det genom att önska sig. Men vad tror ni, fungerar det att önska att en väldigt specifik person ska bli din? Liksom en man redan känner? För ifall det är så att den personen ligger på en annan frekvens dvs. inte känner likadant för dig… kommer detta funka ändå? Vill gärna höra vad du/ni tror! Puss o kram!

 8. Hej! Tack för en otroligt intressant podd, har precis börjat använda attraktionslagen själv o blir mycket hoppfull då jag lyssnar på er! Har dock en fråga; ni snackade om att ifall man vill ha en viss partner kan man få det genom att önska sig. Men vad tror ni, fungerar det att önska att en väldigt specifik person ska bli din? Liksom en man redan känner? För ifall det är så att den personen ligger på en annan frekvens dvs. inte känner likadant för dig… kommer detta funka ändå? Vill gärna höra vad du/ni tror! Puss o kram!

 9. Förstår vad du menar! Jag har trott att jag önskat mig en speciell person, med alla hans egenskaper, utseende osv. Men sen har det skitit sig och plötsligt har det klivit in en kille som är exakt som jag önskat. Då har liksom alla pusselbitar fallit på plats ändå. Men som sagt, du attraherar ALLT du önskar dig – så använd tankarnas och universums kraft! 😉 Kram!!

 10. Förstår vad du menar! Jag har trott att jag önskat mig en speciell person, med alla hans egenskaper, utseende osv. Men sen har det skitit sig och plötsligt har det klivit in en kille som är exakt som jag önskat. Då har liksom alla pusselbitar fallit på plats ändå. Men som sagt, du attraherar ALLT du önskar dig – så använd tankarnas och universums kraft! 😉 Kram!!

 11. Jag skulle till Sandhamn (i Stockholms skärgård) och hälsa på min bästa kompis som jobbar där ute. Något som vi båda sett fram emot i flera, flera veckor. Enligt alla vädersidor och appar skulle det spöregna och åska, men jag som lyssnat på din och Hannas podcast där ni nämnt attraktionslagen flera gånger vägrade tro på det. Nej det ska inte regna, jag ska inte ens ta med mig regnkläder. När jag kommer fram till Stockholm spöregnar det och min mormor skrattar åt mig i mina sommarkläder och försöker få med mig regnkläder och paraply. Men jag sa nej, sekunden jag kliver av båten i Sandhamn ska det vara sol. Och det ska det vara ända tills jag åker därifrån. Och gissa vad? När jag sitter på båten spricker himlen upp och när jag kliver av är det sol och värme- vilket det är resten av dagarna också. Det häftigaste var att det var regnmoln runt omkring oss hela tiden (det regnade i stort sett överallt annars i Stockholm) men aldrig där vi var. Så sjukt!!

 12. Jag skulle till Sandhamn (i Stockholms skärgård) och hälsa på min bästa kompis som jobbar där ute. Något som vi båda sett fram emot i flera, flera veckor. Enligt alla vädersidor och appar skulle det spöregna och åska, men jag som lyssnat på din och Hannas podcast där ni nämnt attraktionslagen flera gånger vägrade tro på det. Nej det ska inte regna, jag ska inte ens ta med mig regnkläder. När jag kommer fram till Stockholm spöregnar det och min mormor skrattar åt mig i mina sommarkläder och försöker få med mig regnkläder och paraply. Men jag sa nej, sekunden jag kliver av båten i Sandhamn ska det vara sol. Och det ska det vara ända tills jag åker därifrån. Och gissa vad? När jag sitter på båten spricker himlen upp och när jag kliver av är det sol och värme- vilket det är resten av dagarna också. Det häftigaste var att det var regnmoln runt omkring oss hela tiden (det regnade i stort sett överallt annars i Stockholm) men aldrig där vi var. Så sjukt!!

 13. Hej! Lysande på er podd nu o insåg att attraktionslagen funkat flera gånger för mig fast jag inte vetat om de. T.ex. För ett tag sen så drömde jag om mitt ex o sen på morgonen började jag tänka lite om "tänk om vi kunde ta upp kontakten igen som vänner o liksom höras lite oså" senare på kvällen så fick jag en snap från honom o då hade inte vi hörts på ett år innan det o jag blev så chockad o bara stod o kolla på mobilen. Efter det så höll vi kontakten uppe som vänner o de kändes så bra. Sen en annan sak som hände va att jag hade skickat mitt cv till en klädbutik o jag visualiserade verkligen mig själv där i kassan o att jag hälsade på kunder o allt sånt. Sen när jag inte hade hört nåt på ett tag så gav jag upp hoppet. Men när jag minst anade det så ringde dom upp o erbjöd mig ett jobb i butiken under sommaren!
  Just nu har jag sökt flera butiksjobb till hösten o försöker med allt jag kan för att styra mina tankar och attrahera mig ett av dom. Har sökt 19 jobb, men kanske är chansen större att jag får ett om jag fokuserar på just ett av jobben?
  Jag har förresten boken "the secret" hemma men tyckte den va ganska tråkig o kände liksom inget för den. Kanske ska ge den ett andra försök nu när jag förstår lite mer!
  Tack för en jättebra podd!

 14. Hej! Lysande på er podd nu o insåg att attraktionslagen funkat flera gånger för mig fast jag inte vetat om de. T.ex. För ett tag sen så drömde jag om mitt ex o sen på morgonen började jag tänka lite om "tänk om vi kunde ta upp kontakten igen som vänner o liksom höras lite oså" senare på kvällen så fick jag en snap från honom o då hade inte vi hörts på ett år innan det o jag blev så chockad o bara stod o kolla på mobilen. Efter det så höll vi kontakten uppe som vänner o de kändes så bra. Sen en annan sak som hände va att jag hade skickat mitt cv till en klädbutik o jag visualiserade verkligen mig själv där i kassan o att jag hälsade på kunder o allt sånt. Sen när jag inte hade hört nåt på ett tag så gav jag upp hoppet. Men när jag minst anade det så ringde dom upp o erbjöd mig ett jobb i butiken under sommaren!
  Just nu har jag sökt flera butiksjobb till hösten o försöker med allt jag kan för att styra mina tankar och attrahera mig ett av dom. Har sökt 19 jobb, men kanske är chansen större att jag får ett om jag fokuserar på just ett av jobben?
  Jag har förresten boken "the secret" hemma men tyckte den va ganska tråkig o kände liksom inget för den. Kanske ska ge den ett andra försök nu när jag förstår lite mer!
  Tack för en jättebra podd!

 15. Lyssnade precis på ert senaste poddavsnitt! Det var verkligen super bra och intressant! Ska börja tänka mer positivt och försöka hantera alla dåliga saker som händer mig med positiva tankar. Blev också väldigt sugen på att läsa den där boken!
  Tack för en super bra podd och hoppas att ni planerar att fortsätta med den länge! Kram.

 16. Lyssnade precis på ert senaste poddavsnitt! Det var verkligen super bra och intressant! Ska börja tänka mer positivt och försöka hantera alla dåliga saker som händer mig med positiva tankar. Blev också väldigt sugen på att läsa den där boken!
  Tack för en super bra podd och hoppas att ni planerar att fortsätta med den länge! Kram.

 17. ELLINOR JAG DÖR! När jag gick i ettan på gymnasiet träffade jag en "badboy", han var inte ute efter något seriöst, men om jag skulle ha den här killen skulle det inte bara vara något ligg. Varje gång jag mötte den här killen tänkte jag alltid "fan, han ska bli min någon gång". Idag, fyra år senare, firar vi vår ettårsdag, har en lägenhet och en katt tillsammans. Lyssnade på eran podd imorse när jag var ute och gick och har aldrig hört talas om attraktionslagen (förutom på eran podd men aldrig fattat innerbörden) innan men det måste varit den som gjorde det!! Haha så sjukt!!

 18. ELLINOR JAG DÖR! När jag gick i ettan på gymnasiet träffade jag en "badboy", han var inte ute efter något seriöst, men om jag skulle ha den här killen skulle det inte bara vara något ligg. Varje gång jag mötte den här killen tänkte jag alltid "fan, han ska bli min någon gång". Idag, fyra år senare, firar vi vår ettårsdag, har en lägenhet och en katt tillsammans. Lyssnade på eran podd imorse när jag var ute och gick och har aldrig hört talas om attraktionslagen (förutom på eran podd men aldrig fattat innerbörden) innan men det måste varit den som gjorde det!! Haha så sjukt!!

 19. Hej! Satt och lyssnade på erat avsnitt om attraktionslagen på vägen från jobbet och njöööt. Visste inte att det fanns något som hette så men har tänkt väldigt mycket i dem banorna och läst/lyssnat på mycket kay pollack (också en fantastisk gubbe) som ju är lite åt det hållet. Övervägde att beställa boken på nätet men ville så gärna ha den direkt så jag satte mig på cykeln och tog mig ner på stan det första jag gjorde när jag kom hem. Hela vägen (tar kanske tio min) satt och visualiserade hur jag hittade deras sista bok och hur det kändes att hålla i den och hur den luktade. ETT exemplar fanns kvar och stod exakt på den hylla exakt i den bokaffär jag tänkt mig. Tack för ett fantastiskt avsnitt!

 20. Hej! Satt och lyssnade på erat avsnitt om attraktionslagen på vägen från jobbet och njöööt. Visste inte att det fanns något som hette så men har tänkt väldigt mycket i dem banorna och läst/lyssnat på mycket kay pollack (också en fantastisk gubbe) som ju är lite åt det hållet. Övervägde att beställa boken på nätet men ville så gärna ha den direkt så jag satte mig på cykeln och tog mig ner på stan det första jag gjorde när jag kom hem. Hela vägen (tar kanske tio min) satt och visualiserade hur jag hittade deras sista bok och hur det kändes att hålla i den och hur den luktade. ETT exemplar fanns kvar och stod exakt på den hylla exakt i den bokaffär jag tänkt mig. Tack för ett fantastiskt avsnitt!

 21. Jag lärde mig om detta i åttan, har just gått ut gymnasiet i år och LOA hjälpte mig komma igenom svåra saker som jag gick igenom då och på vägen till den jag är idag. Det Hjälpte mig bli en stark person och gav mig en otrolig självkänsla. Jag lärde mig att älska mig själv för att jag lärde mig att allt var möjligt och att allt startade hos mig! Det är en otrolig lag som är så viktig, men det finns mycket mer än the secret boken. Jag tycker att de är viktigt att läsa Rhondas andra tre böcker för även de hjälper en att förstå the secret bättre och hur man själv ingår i denna lagen, eller kolla på andra filmer som ex "beyond the secret", mfl. Och läsa olika sidor på internet, ja det finns hur mycket som helst. Och bra att läsa lite mer för att inte bli besviken. Tycker i alla fall att det är skitkul att ni har tagit upp detta, för att kände eller visste ingen som visste om detta förut och ingen jag försökt förklara till har trott mig.. det gör mig glad att nu tagit upp detta för fler! Det kommer hjälpa så många och bara göra många så mycket mer positiva!

 22. Jag lärde mig om detta i åttan, har just gått ut gymnasiet i år och LOA hjälpte mig komma igenom svåra saker som jag gick igenom då och på vägen till den jag är idag. Det Hjälpte mig bli en stark person och gav mig en otrolig självkänsla. Jag lärde mig att älska mig själv för att jag lärde mig att allt var möjligt och att allt startade hos mig! Det är en otrolig lag som är så viktig, men det finns mycket mer än the secret boken. Jag tycker att de är viktigt att läsa Rhondas andra tre böcker för även de hjälper en att förstå the secret bättre och hur man själv ingår i denna lagen, eller kolla på andra filmer som ex "beyond the secret", mfl. Och läsa olika sidor på internet, ja det finns hur mycket som helst. Och bra att läsa lite mer för att inte bli besviken. Tycker i alla fall att det är skitkul att ni har tagit upp detta, för att kände eller visste ingen som visste om detta förut och ingen jag försökt förklara till har trott mig.. det gör mig glad att nu tagit upp detta för fler! Det kommer hjälpa så många och bara göra många så mycket mer positiva!

 23. Det verkar så himla spännande med attraktionslagen och jag vill absolut börja använda mig utav den! Och sjukt bra poddavsnitt idag, det är så himla häftigt att lyssna på massa historier där det faktiskt fungerat.
  Jag bara undrar om ni hade kunnat göra ett till poddavsnitt som handlar om andar/energier (eller vad man nu kallar det)? Jag vet att ni redan har ett, men det var så himla bra och intressant att lyssna på så det hade varit kul om ni hade kunnat göra ett till där ni pratar om t.ex. vad ni tror på, vad ni/andra varit med om, osv. Älskar er podd, kram! <3

 24. Det verkar så himla spännande med attraktionslagen och jag vill absolut börja använda mig utav den! Och sjukt bra poddavsnitt idag, det är så himla häftigt att lyssna på massa historier där det faktiskt fungerat.
  Jag bara undrar om ni hade kunnat göra ett till poddavsnitt som handlar om andar/energier (eller vad man nu kallar det)? Jag vet att ni redan har ett, men det var så himla bra och intressant att lyssna på så det hade varit kul om ni hade kunnat göra ett till där ni pratar om t.ex. vad ni tror på, vad ni/andra varit med om, osv. Älskar er podd, kram! <3

 25. Hej! Du/Ni borde också läsa om Lucid Dreaming. Det handlar kort om att man ska kontrollera sina drömmar (drömmar som på natten när man sover), vilket även det är sjukt intressant. Man ska tydligen uppleva något "utomkroppsligt" när man lärt känna igen sina drömmar osv.

 26. Hej! Du/Ni borde också läsa om Lucid Dreaming. Det handlar kort om att man ska kontrollera sina drömmar (drömmar som på natten när man sover), vilket även det är sjukt intressant. Man ska tydligen uppleva något "utomkroppsligt" när man lärt känna igen sina drömmar osv.

 27. Efter jag lyssnat på ert poddavsnitt angående attraktionslagen blev det så uppenbart för mig att det var så jag fick mitt körkort härom veckan! Jag hade gått intensivkurs i 3 veckor och innan hade jag ingen körvana alls. Eftersom det var intensivt var jag fullt bestämd på att klara teorin samt uppkörningen på första försöket då jag hade lagt ner så mycket tid på körningen/plugget. För mig fanns det inget annat än att lyckas med körkortet och varje dag intalade jag mig själv att det är självklart jag kommer få det på en gång. Jag pratade alltid om körkortet som om jag hade tagit det och hade flertal visioner om hur bra mitt liv kommer bli, hur mitt liv kommer underlättas och vilken fantastik känsla jag kommer ha när jag har körkortet. När jag kom till både teorin och uppkörningen var jag knappt nervös då jag var inställd och hade känslan av att jag kommer gå därifrån godkänd – vilket jag gjorde!

 28. Efter jag lyssnat på ert poddavsnitt angående attraktionslagen blev det så uppenbart för mig att det var så jag fick mitt körkort härom veckan! Jag hade gått intensivkurs i 3 veckor och innan hade jag ingen körvana alls. Eftersom det var intensivt var jag fullt bestämd på att klara teorin samt uppkörningen på första försöket då jag hade lagt ner så mycket tid på körningen/plugget. För mig fanns det inget annat än att lyckas med körkortet och varje dag intalade jag mig själv att det är självklart jag kommer få det på en gång. Jag pratade alltid om körkortet som om jag hade tagit det och hade flertal visioner om hur bra mitt liv kommer bli, hur mitt liv kommer underlättas och vilken fantastik känsla jag kommer ha när jag har körkortet. När jag kom till både teorin och uppkörningen var jag knappt nervös då jag var inställd och hade känslan av att jag kommer gå därifrån godkänd – vilket jag gjorde!

 29. Skrev detta till Hanna men måste berätta här med pga så sjukt! Jag har aldrig hört talas om detta förut och efter ca 5 minuter in i podden beställde jag hem The Secret för jag måste verkligen läsa mer om detta. Men, efter ett tag insåg jag att jag har ju varit med om exakt sådana här saker!

  Jag tog studenten förra året och har jobbat sedan dess, men sedan i våras har jag mått så jäkla dåligt pga jag känner att jag inte gör något vettigt med mitt liv. Jag har pratat med alla mina kompisar om att resa, flytta utomlands osv men ingen har nappat. Jag har till och med tänkt och visualiserat på pricken hur någon ringer mig och ba "Kan inte du flytta hit med mig?" samt hur jag reagerar på det, hur jag packar ihop alla mina saker, hur jag lever där borta och allt sånt där. För ca 2 veckor sedan sitter jag och pratar med min mamma om det här och jag berättar att jag tycker det är jobbigt osv. Jag säger även exakt att "JAG ÖNSKAR ATT NÅGON HÖRDE AV SIG TILL MIG OCH BAD MIG FLYTTA UTAMLANDS!" Sedan går jag till jobbet, kommer hem sent på kvällen, öppnar datorn och får ett Facebook meddelande från min barndomskompis som skriver: Hej, har hört att du vill göra något nytt eller flytta någonstans. Jag ska ju flytta till Barcelona i höst vill inte du följa med?

  HUR SJUKT ÄR INTE DET? Nu har jag liksom sagt upp mig från jobbet, bokat en enkelbiljett och letar lägenhet i Barcelona! Från att för 2 veckor sedan inte ha en aning om vad jag ska göra! Jag förstod ju efter eran podd att jag har gjort helt rätt i och med att tänka på vad jag vill ha istället för att gråta över det jag inte är nöjd med. Jag var bara tvungen att berätta detta för det stämmer så skrämmande bra!! 😃

 30. Skrev detta till Hanna men måste berätta här med pga så sjukt! Jag har aldrig hört talas om detta förut och efter ca 5 minuter in i podden beställde jag hem The Secret för jag måste verkligen läsa mer om detta. Men, efter ett tag insåg jag att jag har ju varit med om exakt sådana här saker!

  Jag tog studenten förra året och har jobbat sedan dess, men sedan i våras har jag mått så jäkla dåligt pga jag känner att jag inte gör något vettigt med mitt liv. Jag har pratat med alla mina kompisar om att resa, flytta utomlands osv men ingen har nappat. Jag har till och med tänkt och visualiserat på pricken hur någon ringer mig och ba "Kan inte du flytta hit med mig?" samt hur jag reagerar på det, hur jag packar ihop alla mina saker, hur jag lever där borta och allt sånt där. För ca 2 veckor sedan sitter jag och pratar med min mamma om det här och jag berättar att jag tycker det är jobbigt osv. Jag säger även exakt att "JAG ÖNSKAR ATT NÅGON HÖRDE AV SIG TILL MIG OCH BAD MIG FLYTTA UTAMLANDS!" Sedan går jag till jobbet, kommer hem sent på kvällen, öppnar datorn och får ett Facebook meddelande från min barndomskompis som skriver: Hej, har hört att du vill göra något nytt eller flytta någonstans. Jag ska ju flytta till Barcelona i höst vill inte du följa med?

  HUR SJUKT ÄR INTE DET? Nu har jag liksom sagt upp mig från jobbet, bokat en enkelbiljett och letar lägenhet i Barcelona! Från att för 2 veckor sedan inte ha en aning om vad jag ska göra! Jag förstod ju efter eran podd att jag har gjort helt rätt i och med att tänka på vad jag vill ha istället för att gråta över det jag inte är nöjd med. Jag var bara tvungen att berätta detta för det stämmer så skrämmande bra!! 😃

 31. Jag har varit lite skeptisk till det här tidigare men efter att ha lyssnat på ert avsnitt så blev jag bara mer och mer intresserad. Jag VILL verkligen att det ska fungera liksom, men jag har lite svårt att tro på det än så länge. Jag beställde dock The Secret så fort jag hade lyssnat klart så nu är jag aspeppad på att se vad boken har att erbjuda för jag vill som sagt verkligen att detta ska funka, haha.. 😊

 32. Jag har varit lite skeptisk till det här tidigare men efter att ha lyssnat på ert avsnitt så blev jag bara mer och mer intresserad. Jag VILL verkligen att det ska fungera liksom, men jag har lite svårt att tro på det än så länge. Jag beställde dock The Secret så fort jag hade lyssnat klart så nu är jag aspeppad på att se vad boken har att erbjuda för jag vill som sagt verkligen att detta ska funka, haha.. 😊

 33. Attraktionslagen är det sjukaste! Drömde om en New York resa kunde se mig sitta i taxi bil, gå runt bland alla höghus osv. Vad händer jo jag får en NY RESA??!!

 34. Attraktionslagen är det sjukaste! Drömde om en New York resa kunde se mig sitta i taxi bil, gå runt bland alla höghus osv. Vad händer jo jag får en NY RESA??!!

 35. Har upplevt att attraktionslagen fungerar 2 av de 2 gånger jag har använt mig av den. En gång var när jag skulle på utomhuskonsert i Göteborg. Jag hade under en längre tid visualiserat hur jag kommer stå där i solen med mina kompisar med solen i ögonen och sjunga med i låtarna. Alla vädersajter och mina kompisar sa att det skulle regna. Det såg faktiskt ut så på himlen också; täckt av mörka moln. Men när jag kommer in till arenan så spricker solen upp!!

  Och idag fick jag det jobbet jag har velat ha och attraherat under en månad tillbaka!! Jag har sett för mig vilken väg jag kommer gå när jag ska jobba, hur jag passar i arbetskläderna, hur mina kollegor kommer va. Jag har till och med inte brytt mig om andra arbetsintervjuer jag har varit på för jag visste var jag kommer jobba i höst. Blev inbjuden att komma på intervju idag och jag klickade direkt med chefen. När vi hade pratat ett tag blev jag anställd och fick skriva kontakt direkt!!

 36. Har upplevt att attraktionslagen fungerar 2 av de 2 gånger jag har använt mig av den. En gång var när jag skulle på utomhuskonsert i Göteborg. Jag hade under en längre tid visualiserat hur jag kommer stå där i solen med mina kompisar med solen i ögonen och sjunga med i låtarna. Alla vädersajter och mina kompisar sa att det skulle regna. Det såg faktiskt ut så på himlen också; täckt av mörka moln. Men när jag kommer in till arenan så spricker solen upp!!

  Och idag fick jag det jobbet jag har velat ha och attraherat under en månad tillbaka!! Jag har sett för mig vilken väg jag kommer gå när jag ska jobba, hur jag passar i arbetskläderna, hur mina kollegor kommer va. Jag har till och med inte brytt mig om andra arbetsintervjuer jag har varit på för jag visste var jag kommer jobba i höst. Blev inbjuden att komma på intervju idag och jag klickade direkt med chefen. När vi hade pratat ett tag blev jag anställd och fick skriva kontakt direkt!!

 37. Lyssnar precis på ert avsnitt och kom och tänka på när ett tillfälle då det inträffade.

  Jag och min kompis skulle till Göteborg och vi tänkte och skojade om att "Tänk om vi ser/träffar Ellinor där". Sen när vi var där och stod på bussen så hoppade DU på. Vi blev så chockade och tyvärr vågade vi inte gå fram till dig men min kompis sa "Om hon hoppar av på samma ställe som oss så säger vi hej" Och självklart gjorde du det haha, du bodde i lägenheten bredvid där vi bodde!!

 38. Lyssnar precis på ert avsnitt och kom och tänka på när ett tillfälle då det inträffade.

  Jag och min kompis skulle till Göteborg och vi tänkte och skojade om att "Tänk om vi ser/träffar Ellinor där". Sen när vi var där och stod på bussen så hoppade DU på. Vi blev så chockade och tyvärr vågade vi inte gå fram till dig men min kompis sa "Om hon hoppar av på samma ställe som oss så säger vi hej" Och självklart gjorde du det haha, du bodde i lägenheten bredvid där vi bodde!!

 39. Hej Ellinor,
  är det verkligen denna bok? Står att det är visdomsord varje dag? Vill så gärna beställa men är rädd för att det skulle bli fel (även fast att du länkade haha). Puss!

 40. Hej Ellinor,
  är det verkligen denna bok? Står att det är visdomsord varje dag? Vill så gärna beställa men är rädd för att det skulle bli fel (även fast att du länkade haha). Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi