Skicka in era historier till mig

Jag får dagligen mail ifrån ungdomar som är fyllda utav sorg, frågor och ångest. Även om mailen inte alltid slutar lyckligt så inspirerar dem, och får en att inte känna sig så ensam. Jag kör ju ”Aldrig ensam kvällar” här på bloggen, men utöver det tänker jag mig att jag varje vecka också kommer att publicera någon utav era texter här.

Dem får handla om vad som helst, och vara skriva hur som helst (krönika/dikt osv). Huvudsaken är att dem är inte är för långa. 1-3 stycken blir lagom. Maila mig på ellinor-@live.se och döp mailet till ”BLOGGINLÄGG” så kommer jag läsa igenom allt. Det behöver inte vara en historia eller händelse utan kanske bara en text där ni beskriver hur ni känner. Ni får självklart vara anonyma, men glöm inte att vara tydliga med det i mailet i så fall!

Distanskärlek? Komplex? Mobbning? Kraschade familjerelationer? Svek? Vad tynger ert hjärta? Skriv av er och inspirera andra i samma situation samtidigt. För vi är ALDRIG ENSAMMA. Glöm inte det!

  1. Måste verkligen säga detta att du Ellinor är så jävla grym! Blir tårögd när jag läser detta för att du bryr dig så jäkla mycket om andra! Du är en stor förebild för mig (och många fler) inom bloggvärlden eftersom att det inte är många bloggare som är så personliga och hjälpsamma som du! DU ÄR GRYM! KRAMAR! Och nej, detta är inget fjäsk.

  2. Måste verkligen säga detta att du Ellinor är så jävla grym! Blir tårögd när jag läser detta för att du bryr dig så jäkla mycket om andra! Du är en stor förebild för mig (och många fler) inom bloggvärlden eftersom att det inte är många bloggare som är så personliga och hjälpsamma som du! DU ÄR GRYM! KRAMAR! Och nej, detta är inget fjäsk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi