Tredje långgatan

?Igår besökte jag för första gången Tredje långgatan. Hört mycket om det området men aldrig varit där. Killarna drog med mig på en barrunda. Vi skulle först till Tacos & Tequila men den var en sån kö så vi gick till Made In China istället. Satt i några timmar och surrade. Sen åt vi och avslutade kvällen på Brygghuset. ÄLSKAR såna här spontana sommarkvällar fyllda av skratt och skitsnack. Mer sånt innan hösten kommer.  

Vi skakade hand på att vi ska till Köpenhamn över helgen också, men om jag känner mina killar rätt kommer det inte bli av. Men det hade varit kul att göra något ogenomtänkt utanför stan en helg!

 1. Hej, vi är två tjejer på 18 år som har tänkt att åka till Göteborg och gå ut på lördag, funkar det även fast vi är 18? Eller är det 20-årsgräns på de flesta ställen? Finns det några bra roliga ställen du skulle kunna rekommendera?

  Kram

 2. Hej, vi är två tjejer på 18 år som har tänkt att åka till Göteborg och gå ut på lördag, funkar det även fast vi är 18? Eller är det 20-årsgräns på de flesta ställen? Finns det några bra roliga ställen du skulle kunna rekommendera?

  Kram

 3. Hej!Intresserad av länkbyte? Gå in på mitt senaste inlägg om du skulle vilja byta med mig För dig som är fotointresserad har jag en liten fotoblogg som du gärna får kika in på.

 4. Hej!Intresserad av länkbyte? Gå in på mitt senaste inlägg om du skulle vilja byta med mig För dig som är fotointresserad har jag en liten fotoblogg som du gärna får kika in på.

 5. Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

 6. Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

 7. Hej! Jag är precis som du väldigt lång, och har lite svårt med att hitta min stil inom kläder och kläder som passar mig på grund av min längd och min raka kropp. Skulle inte du kunna göra ett inlägg med kläder som du tycker passar/framhäver långa och raka kroppar? Jätte bra blogg, kram

 8. Hej! Jag är precis som du väldigt lång, och har lite svårt med att hitta min stil inom kläder och kläder som passar mig på grund av min längd och min raka kropp. Skulle inte du kunna göra ett inlägg med kläder som du tycker passar/framhäver långa och raka kroppar? Jätte bra blogg, kram

 9. Hej! Jag undrar bara om man måste ha klackskor på sig för att komma in på fina klubbar? 😊 kram o tack för en jättebra blogg!

 10. Hej! Jag undrar bara om man måste ha klackskor på sig för att komma in på fina klubbar? 😊 kram o tack för en jättebra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi