Da Vinci

Igårkväll tog jag med mormor och morfar till Da Vinci i Linné (säger man i Linne?). Älskar deras mat och service!! Servitriserna är alltid lika gulliga. Väljer jämt oxfilé/zucchini/halloumi-pastan för den är magisk. Morfar valde en currypasta som seriöst va den godaste jag någonsin smakat. Ta den!! De har glutenfri pasta också som dem tillagar riktigt bra.

Efter det drog jag på förfest och sen ut på Port! Har ju skrivit förr att jag inte gillar den klubben men hade kul igår.

Lite glest med uppdatering här men vill spendera så mycket tid jag kan med mormor och morfar nu när dem är här. Nu är jag på deras hotell och snart ska vi ut och äta igen. Hörs latero, har massa att berätta!!

  1. Hej Ellinor!

    Jag flyttar till Göteborg om tre veckor efter mycket om och men! Är väldigt taggad. Ska studera en 30 poängs kurs på uni och jobba extra på klubben Lounges, har du varit där? Hur är det där tycker du? Vi får se om vi ses ute någon gång!

  2. Hej Ellinor!

    Jag flyttar till Göteborg om tre veckor efter mycket om och men! Är väldigt taggad. Ska studera en 30 poängs kurs på uni och jobba extra på klubben Lounges, har du varit där? Hur är det där tycker du? Vi får se om vi ses ute någon gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi