Peacock

Efter middagen igår drog jag spontant hem till Ellen där hon, jag och Janina drack vin och smed framtidsplaner. Sedan gick vi till klubben Peacock, och jag hade det såå kul!! Om 40min kommer det hem gäster till mig då det vankas dagsfest! Jag måste verkligen städa (två resväskor ska packas upp och tre ton disk ska bli rent). Dessutom måste jag duscha/fixa mig på det. Herregud så stressigt, och ändå sitter jag här och bloggar istället. Hoppas ni får en lika grym torsdag som jag!

  1. Hej Ellinor måste bara säga att jag älskar er podd måndagspepp. dessutom verkar ni vara två härliga brudar att hänga med! ha en fortsatt trevlig kväll 😊

  2. Hej Ellinor måste bara säga att jag älskar er podd måndagspepp. dessutom verkar ni vara två härliga brudar att hänga med! ha en fortsatt trevlig kväll 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi