Mycket att stå i

@elinskoglund hjälpte mig att fota lite imorse! Sista sommaroutfiten för detta året (?)… Klänningen hittade jag på Zara i somras och den funkar ju faktiskt med en stickad tröja över ett tag till. Den passar på längden också vilket är så skönt.

De senaste dagarna har jag lagt allt krut på det ni inte ser eller läser om, men som ändå bygger grunden för en bra blogg. Sen har jag överanalyserat hela den här branschen och ifrågasatt värdet av mitt yrke och vad jag gör med mitt liv. En blogg. En dagbok på internet. Är det vad jag vill göra? När man känner att det man gör inte betyder något och saknar mening, tappar man motivationen. Jag får höra att jag både inspirerar och peppar er, men för att kunna göra det måste jag själv vara fylld utav power. Det är jag inte nu.

Jag känner mig verkligen inte deprimerad, jag är inte ens nedstämd. Bara tom. Och allt annat känns tomt för den delen också. Sommaren lider mot sitt slut och jag känner att jag behöver ladda upp krafterna inför hösten. Men först på min to-do-list är att flytta ut ur min lägenhet i Johanneberg. Sen blir det events och på söndag åker jag med mamma tillbaka till Stockholm. Nu blev det en snabbspolning utav de kommande dagarna men ni kommer få följa med dom live också. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi