Börja gymnasiet

Bild på mig tagen under mitt första år i gymnasiet.

Sommarlovsveckorna efter mitt sista år i högstadiet gick fortare än någonsin. Jag var livrädd att börja skolan igen efter ett år av mobbning men dagen jag inte ville komma kom tillslut. Första dagen i gymnasiet. Jag var lättad över att jag skulle få börja på en ny kula, men samtidigt var jag livrädd för att jag skulle fortsätta vara osynlig. Men så blev det inte. Jag skaffade mig vänner för livet och la resten bakom mig.

Idag började många utav er gymnasiet och till er vill jag bara säga att: osynliggör ingen. Höj andra för det kommer att höja dig själv. Var trevlig och glöm inte att hälsa på någon. Döm ingen för det har du ingen rätt till. Du vet lika lite om alla andra som dem vet om dig. Känns inte klassen rätt, känn efter i två veckor till och byt sen. Va inte kvar i något du inte mår bra av<3 Och till er som blivit utsatta för mobbning men får en ny start, våga vara er själva och våga ta en annan roll än den du hade innan<3

  1. Så bra skrivet! Började förra veckan och hade samma tankar som dig, men än så länge har jag inte känt mig så värst "osynlig". Har lovat mig själv att visa vem jag är och bara skita i vad andra tänker om mig. Du är en stor del till varför jag har bestämt mig för detta! KRAM 😊

  2. Så bra skrivet! Började förra veckan och hade samma tankar som dig, men än så länge har jag inte känt mig så värst "osynlig". Har lovat mig själv att visa vem jag är och bara skita i vad andra tänker om mig. Du är en stor del till varför jag har bestämt mig för detta! KRAM 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi