Höst-måste

?Fick hem ett paket ifrån Nelly här om dagen, som innehöll lite nya höstskor. Jag har tipsat om mina over knee boots jag haft sedan innan (utan klack). Men dessa är lite mer festliga och dom framhäver verkligen ens ben till det yttersta! Hatar att jag har så smala ben/knän dock för dem åker ner lite grann.. Fast trots att det var stilettklack var dem enkla att gå i. Jag kommer att använda mina par till allt/alla tillfällen i höst.

Ni hittar dem ?HÄR  och klänningen är ifrån Mango.

  1. Hur är skorna i storleken? Stora/små? Brukar ha antingen 38 eller 39, så ska man ta den större eller mindre tycker du?:) kram

  2. Hur är skorna i storleken? Stora/små? Brukar ha antingen 38 eller 39, så ska man ta den större eller mindre tycker du?:) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi