Kräftskiva och strippklubb

@gertrudes och @mlisamuelsson ! Jätteglad att vi börjat umgåtts för de här tjejerna får en att skratta hysteriskt.

Emelie försöker lära mig att skala räkor… Men ni ser ju på @theresesvensson hur duktig jag var…

Fina @elinskoglund och jag! Framöver på kontoret kommer jag spendera en del tid ihop med henne – vilket jag är så glad för!

I lördags hade Emelie styrt upp en MAGISK kräftskiva ute i Onsala. Vi satt i den mysigaste ladan jag satt min fot i, och snackade skit ute i fåtöljerna precis vid havet. Så idylliskt västkusten man kan komma. Tanken var att bara mysa, vilket vi gjorde tills vi spelade Justin Biebers nya låt i högtalarna. Då blev vi alla plötsligt taggade på utgång..

Så vi drog in till Emelies lägenhet i stan, drack champagne och kaffedrinkar innan vi begav oss till Pelican för fler goda drinkar och bra musik. Sen stängde vi Lounges där vi dansade i fåtöljerna till gammal hiphop. Drog sedan till BakfickanPark Lane och stängde den klubben också. Därefter käkade vi på TinTin (06 på morgonen) och sen råkade jag hamna på en strippklubb och snubblade innanför dörren först vid 07:30!!

Tack tjejer för en fantastisk lördagkväll. Jag sov sedan två timmar innan jag flyttade hela dagen. Efter det fick jag ett migränanfall och vaknade upp i Oxelösund hos min mormor och morfar där jag är fortfarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi