Välförtjänt frukost

?Hur god frukost åt inte jag imorse?! Det är så värt att lägga en extra timme på att laga amerikanska pannkakor och bara avnjuta dem i lugn och ro. Jag tycker dem bästa recepten är de med filmjölk i, då blir dom så tjocka. Såna här frukostar önskar jag att jag kunde äta varje söndag, men jag brukar vilja ha typiskt ”bakis käk” istället. Under dagen var jag en snabbis på kontoret men fick ingenting gjort så nu ska jag försöka ge mig på att jobba hemma istället.. 

 1. Ett bra tips på sexleksaker intimleksaker.com
  Jag har precis köpt en underbara anal dildo och en vaginapump på intimleksaker.com
  Har köpt Kamagra från intimleksaker.com
  Rekommenderar intimleksaker.com och sextoyonlinestore.com

 2. Ett bra tips på sexleksaker intimleksaker.com
  Jag har precis köpt en underbara anal dildo och en vaginapump på intimleksaker.com
  Har köpt Kamagra från intimleksaker.com
  Rekommenderar intimleksaker.com och sextoyonlinestore.com

 3. Hej Ellinor.
  Min födelsedag börjar närma sig och jag och några tjejkompisar hade tänkt att åka till London för en partyweekend. Men här börjar mitt problem. Jag är precis som du väldigt lång (186cm) och därför är jag inte så förtjust i att ha klackar, men som jag jag förstått det måste man ha klackar för att komma in på klubbarna i London, eller? Vad brukar du ha på dig för skor när du går ut?
  Kram kram

 4. Hej Ellinor.
  Min födelsedag börjar närma sig och jag och några tjejkompisar hade tänkt att åka till London för en partyweekend. Men här börjar mitt problem. Jag är precis som du väldigt lång (186cm) och därför är jag inte så förtjust i att ha klackar, men som jag jag förstått det måste man ha klackar för att komma in på klubbarna i London, eller? Vad brukar du ha på dig för skor när du går ut?
  Kram kram

 5. Nu när hösten kommit är det ju trendigt med lager på lager och har för mig att du skrivit om det, kan du ge tips på vad för plagg det skulle kunna vara man drar ovanpå varandra? Mvh person med fantasitorka klädesmässigt

 6. Nu när hösten kommit är det ju trendigt med lager på lager och har för mig att du skrivit om det, kan du ge tips på vad för plagg det skulle kunna vara man drar ovanpå varandra? Mvh person med fantasitorka klädesmässigt

 7. Hej Ellinor!
  Har följt ditt blogg ett tag men minns inte om du redan svarat på dessa frågor. Men eftersom det blivit mer aktuellt för mig nu minns jag inte. Så jag ber om ursäkt om detta redan är besvarat. Men mina frågor är om när du var i London.
  1. Hur hittade du en lägenhet att bo i?
  2. Du hade ju rumskompisar, hur hittade du de?
  3. Hur mycket låg hyran på?
  4. Vad kostade allt som allt i månaden? Med mat, hyra etc.

  Är nämligen sugen på att åka efter gymnasiet och då behöver jag jobba ihop lite pengar innan utfall jag inte får jobb. Toppen blogg och pod!
  Kramis

 8. Hej Ellinor!
  Har följt ditt blogg ett tag men minns inte om du redan svarat på dessa frågor. Men eftersom det blivit mer aktuellt för mig nu minns jag inte. Så jag ber om ursäkt om detta redan är besvarat. Men mina frågor är om när du var i London.
  1. Hur hittade du en lägenhet att bo i?
  2. Du hade ju rumskompisar, hur hittade du de?
  3. Hur mycket låg hyran på?
  4. Vad kostade allt som allt i månaden? Med mat, hyra etc.

  Är nämligen sugen på att åka efter gymnasiet och då behöver jag jobba ihop lite pengar innan utfall jag inte får jobb. Toppen blogg och pod!
  Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi