7 Personliga frågor

Foto: Herman Caroan

Sköter du allt i ditt företag själv?

Nej! Vi har en säljavdelning på Nouw som ansvarar för säljet av reklam på bloggen. Men på Instagram sköter jag alla annonser själv. De flesta mötena och mailkonversationerna håller jag själv, men det händer att andra (Hanna bland annat) gör det åt mig. Sen sköter mamma all min bokföring och själva bloggandet gör jag själv såklart. Vad det gäller foto så hoppar olika fotografer in då och då.
?

Vill du ha en pojkvän nu?

Nä, jag älskar att vara singel. Jag skulle inte tacka nej till att ha någon och bara hänga och mysa med dock. Typ som en nära killkompis man kan pussa på och somna bredvid när man känner sig själv.

?
Skulle du kunna göra en plastikoperation?
?

Jag velar hela tiden mellan det här. Ena sekunden tycker jag att det är helt fel, men samtidigt, om pengarna finns och jag vill ha fasta bröst efter att jag har fött barn – varför inte? Jag har inga komplex och har svårt att se att jag någonsin skulle få det igen. Om jag skulle göra det skulle jag göra det bara för att jag kan typ. Men vad skulle det ge för signaler till mina barn? Jo, att dom inte duger som dom är.

Hur mycket pengar lägger du på shopping i månaden?

Det är olika, allt ifrån en tusenlapp till alldeles för höga summor haha. Lägger dock mest pengar på mat. Käkar ute minst en gång om dagen. Mamma är min revisor så jag har tvingat henne att styra upp min ekonomi lite..

Om du fick bo var du ville, vart skulle du vilja bo då?

Inte bara på ett ställe i alla fall. New York, Göteborg och ibland Stockholm. Sen ha lite olika hus runt om i Europa jag kan fly till.

Hur var det att flytta ifrån din familj i Gnesta?

Missförstå mig inte, jag älskar min familj något otroligt. Men det kändes ingenting alls, mest bara skönt. Men som jag sagt innan, jag är lite av en ensamvarg och hade nog bara mått bra av att flytta hemifrån redan när jag var 15. Så det var på tiden nu kände jag. Det var dock jobbigare att lämna alla vänner.

Är du rädd för döden?

Absolut inte. Döden är inget som skrämmer mig. Som jag sagt innan är det snarare någonting som jag ser som en befrielse ifrån helvetet här på jorden. Usch vad hemskt det lät, men jag är inte rädd för att dö även om jag vill leva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi