Unna sig materiella ting

Varning för ytligt inlägg men jag har tröttnat på exakt allt jag äger och känner mig aldrig fin längre..

Jag måste verkligen uppdatera min höstgarderob. Idag fick jag ett sånt där larvigt sug efter att spendera pengar. Jag vill bara unna mig en massa saker. Har ni känt så någon gång? Att ni inte köpt er något fint på länge så nu vill ni bara shoppa upp varenda krona? Jag velar mellan att gå på ett drinkevent eller köra ett träningspass efter jobbet. Fast oavsett ska jag försöka springa förbi och förhandsboka den nya Iphone 6s i roséguld! Så fin är den. Jag behöver lämna in min dator med, och kolla på en ny kamera. Så alla ni kameranissar där ute, ska man satsa på Sonys lilla kompaktkamera eller en större system? Märke?

I veckan beställde jag hem en drös nya träningskläder då alla mina tycks ha försvunnit i flytten till lägenheten jag bor i sen en månad tillbaka. Men jag vill ändå kika in Stella McCartney och h&m’s budget alternativ. Behöver nytt nytt nytt!! Det finns så mycket jag vill ha. Överst på listan står dock nya vardagskläder. Får ett paket ifrån Nelly i veckan med skor, så måste på jakt efter kläder. Skippar nog både eventet och träningen och shoppar istället som det känns nu haha..

 1. Hej Ellinor.
  Min födelsedag börjar närma sig och jag och några tjejkompisar hade tänkt att åka till London för en partyweekend. Men här börjar mitt problem. Jag är precis som du väldigt lång (186cm) och därför är jag inte så förtjust i att ha klackar, men som jag jag förstått det måste man ha klackar för att komma in på klubbarna i London, eller? Vad brukar du ha på dig för skor när du går ut?
  Kram kram

 2. Hej Ellinor.
  Min födelsedag börjar närma sig och jag och några tjejkompisar hade tänkt att åka till London för en partyweekend. Men här börjar mitt problem. Jag är precis som du väldigt lång (186cm) och därför är jag inte så förtjust i att ha klackar, men som jag jag förstått det måste man ha klackar för att komma in på klubbarna i London, eller? Vad brukar du ha på dig för skor när du går ut?
  Kram kram

 3. Haha, åh, jag vill alltid unna mig nya kläder! Sonys lilla kamera är absolut prisvärd och super smidig att ha med sig.
  Köper du en systemis så är det bra att satsa på ett bättre objektiv,. då spelar kameran i sig nästan ingen roll.

 4. Haha, åh, jag vill alltid unna mig nya kläder! Sonys lilla kamera är absolut prisvärd och super smidig att ha med sig.
  Köper du en systemis så är det bra att satsa på ett bättre objektiv,. då spelar kameran i sig nästan ingen roll.

 5. Jag har ALLTID klackar i London och det måste du egentligen alltid ha också. Men om du är lång så är det inte samma krav. Så du kan skippa det!

 6. Jag har ALLTID klackar i London och det måste du egentligen alltid ha också. Men om du är lång så är det inte samma krav. Så du kan skippa det!

 7. Haha jag förstår precis vad du menar om att shoppa upp varenda krona. Jag älskar att spendera pengar och har egentligen en garderob som skulle räcka till tre personer – ändå har jag aldrig något att ha på mig 😉

 8. Haha jag förstår precis vad du menar om att shoppa upp varenda krona. Jag älskar att spendera pengar och har egentligen en garderob som skulle räcka till tre personer – ändå har jag aldrig något att ha på mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi