Helvetes kväll och panikångest

För två timmar sedan drogs en matta under fötterna bort för mig. Livet ger mig en käftsmäll, igen. Jag får aldrig vara riktigt lycklig utan att straffas för det. Fan. Mina kommande dagar är väldigt oklara och jag vet inte ens om jag kan stanna kvar på det enda stället jag någonsin känt mig trygg på, nämligen mitt älskade Göteborg. Ja ni läste rätt. Fan. Jag måste sova på saken och sen får vi se vad som händer. Just nu suger mitt liv igen, jag vill inte fylla år på lördag och jag vill helst inte finnas till heller. Men allting löser sig och så även detta. Jag har varit med om värre. Men just nu känner jag bara fan. Fan fan fan. Hoppas ni sover gott inatt. Puss på er.

  1. Tråkigt att du känner att allt är skit, men jag hoppas verkligen allt vänder!! Du verkar som en superhärlig tjej som fixar det mesta, kram på dig💕

  2. Tråkigt att du känner att allt är skit, men jag hoppas verkligen allt vänder!! Du verkar som en superhärlig tjej som fixar det mesta, kram på dig💕

  3. Vet hur det är, kände mig så lycklig under hela dagen igår och på kvällen kom bakslaget och ångesten.. Som att man aldrig vågar hoppas på för mycket <3 Men det blir bättre och jag väljer att se det som en styrka, något som gör att man ständigt är medveten om sitt mående och sin livssituation istället för att man bara kör på. Man tvingas stanna upp & omvärdera, självkännedomen ökar och man tar ingenting för givet. Försöker tänka så iallafall, även om jag ibland bara blir så förbannad för hur jävligt det är. STOR KRAM och tack för att du skriver om det.

  4. Vet hur det är, kände mig så lycklig under hela dagen igår och på kvällen kom bakslaget och ångesten.. Som att man aldrig vågar hoppas på för mycket <3 Men det blir bättre och jag väljer att se det som en styrka, något som gör att man ständigt är medveten om sitt mående och sin livssituation istället för att man bara kör på. Man tvingas stanna upp & omvärdera, självkännedomen ökar och man tar ingenting för givet. Försöker tänka så iallafall, även om jag ibland bara blir så förbannad för hur jävligt det är. STOR KRAM och tack för att du skriver om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi