Önskelista

1. HERE. 2. HERE. 3. HERE. 4. HERE. 5. HERE. 6. HERE. 7. HERE. 8 HERE.

På lördag fyller jag år och det här är vad som snurrar i tankarna. Ny inredning, nytt vintersmink och ett par STAN SMITH’S (dessa är lite speciella och kostar bara 799kr!). Jag vill ha svarta då det känns helt fel att bära vita gympaskor när kylan kommer. Det är som att jag skulle ha vita jeans när det är snö ju. Militärgrönt är en magisk färg också, passar till alla ens andra basfärger i garderoben.

De senaste två åren har jag inte önskat mig någonting alls i vid jul/min födelsedag. Mamma och Olivia, jag vet att jag jämt gör det jobbigt för er med presenter men jag brukar ju faktiskt inte vilja ha något. Men nu blir det enkelt! Av dig O önskar jag mig en ögonbrynspensel/gel alt countourkit. M, av dig önskar jag mig pengar så jag kan köpa inredning/en ring/kläder tex. HAHA kan inte fatta att jag skriver detta i ett inlägg istället för på sms.

  1. Var har du köpt dina ursnygga slitna utsvängda jeans? Dom som du har på dig på snap idag. Sååå snygga!

  2. Var har du köpt dina ursnygga slitna utsvängda jeans? Dom som du har på dig på snap idag. Sååå snygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi