Revansch och framgång

Som fortsättning på mitt senaste inlägg så känner jag att jag behöver skriva av mig lite. Pratade med Johannes (mental coachen som gästade vår podd HÄR) om framgång och hur mycket den betyder för mig. Plötsligt frågade han mig om revansch och om jag känner det gentemot någon.

Då slog det mig att i 9an, när jag blev mobbad i skolan, så gav jag mig fan på att jag aldrig skulle vara så anonym igen. Redan på den tiden hade jag blogg, och fick kommentarer från klasskompisar om att den var kass och att jag borde lägga ner den. Det där satte sig och sen dess har jag satsat stenhårt på att etablera mitt varumärke. Idag finns det ingen tonåring i min hemstad som inte vem jag är och att jag bloggar. Låter som skryt men det är ju fakta. Och under mina senaste födelsedagar har jag varje år bjudit in fler personer än vad som gick på hela mitt högstadium. Klart det är en revansch jag njuter av. Hur det blev så är ju för att jag inte slutade vara mig själv, även om jag trodde att det var nyckeln när jag blev mobbad.

Några av alla bilder på mina fina tjejer jag lärt känna de senaste åren. Jag värderar bra, men nya vänskaper mycket högre än gamla dåliga. Man ska ha vänner som älskar en för den man är, de som vill ändra på en ska man kasta i sjön. 

  1. Hej! Jag kommenterade för någon dag sedan om att du sällan har "egna" bilder och nu måste jag ju verkligen säga att dom senaste dagarna har du jobbat sjukt bra med bloggen och det har varit jättefina bilder och bra texter! Verkligen blivit imponerad så ville bara säga det 😊

  2. Hej! Jag kommenterade för någon dag sedan om att du sällan har "egna" bilder och nu måste jag ju verkligen säga att dom senaste dagarna har du jobbat sjukt bra med bloggen och det har varit jättefina bilder och bra texter! Verkligen blivit imponerad så ville bara säga det 😊

  3. Hehe jag igen, Men din blogg är något av det klockrenaste jag läst! Har aldrig fastnat för en blogg så mycket som din, Och jag har med gett mig fan på att tysta de haters som säger att jag enbart festar, de ser bara sidan vi väljer att visa för dem. De ser inte allt slit bakom och att när dem sitter framför tvn efter sitt vardagliga jobb ja då går en annan hem och sitter och jobbar framför datorn. success is the best revansch for anything!

  4. Hehe jag igen, Men din blogg är något av det klockrenaste jag läst! Har aldrig fastnat för en blogg så mycket som din, Och jag har med gett mig fan på att tysta de haters som säger att jag enbart festar, de ser bara sidan vi väljer att visa för dem. De ser inte allt slit bakom och att när dem sitter framför tvn efter sitt vardagliga jobb ja då går en annan hem och sitter och jobbar framför datorn. success is the best revansch for anything!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi