Hotellhäng

Idag gick jag runt i en galleria (ingen aning om vad den hette) och gjorde ett tappert försök att fynda något på Forever 21. Det finns aldrig någonting där.. Blir lika missnöjd varje gång.. Sedan var jag vilse ett tag i kombo med att jag var utsvulten och mobilen höll på att dö. Köpte tillslut med mig Donken (usch var inte alls sugen) och hoppade in i en taxi till hotellet.

Jag är sällan negativ, men när jag kom till hotellrummet och insåg att jag inte kunde fräscha till mig (byta om, duscha, lägga nytt smink och styla håret) pga min borttappade väska, blev jag så less att jag gick och la mig. Sedan sov jag i två timmar, facetimade ett tag med två filurer och nu ligger jag i badet.

Hittade två små schampoo och balsamflaskor så dem får duga. Måste kolla hur mycket min försäkring täcker och sedan springa ner på stan fort och köpa nödvändigheter. Vi bor så centralt, ser Eiffeltornet från vår balkong!

Det som suger nu är att detta mer eller mindre är tänkt att vara en fotoresa, men jag är inte alls fotovänlig just nu haha! Nej nu ska jag hoppa upp och googla fram en bra restaurang jag och mamma ska käka middag på. Hon kommer strax så PUSS så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi