Printemps

Paris är som balsam för själen. Åh vad jag trivs här. Vi åt en riktigt fransk frukost och nu har vi strosat runt i varuhuset Printemps. Det är som NK ungefär och uppe på taket finns det en magisk utkiksplats. Tips för er som ska hit är att åka upp till högsta våningen, man ser allt!! Inget folk här heller.

Behöver er hjälp förresten. I min systemkamera finns det wi-fi som jag kopplar ihop med mobilen. Nu helt plötsligt behöver jag ett lösenord till mitt wi-fi men jag har ingen aning om vad det är eller vart det skulle kunna stå? Vilket innebär att jag inte kan blogga då jag inte får in bilderna i mobilen. Hjälp!!!

  1. När du ansluter mobilen till kamerans wifi kommer det upp en engångskod i skärmen på kameran (nedre högra hörnet). Det är alltså olika varje gång!

  2. När du ansluter mobilen till kamerans wifi kommer det upp en engångskod i skärmen på kameran (nedre högra hörnet). Det är alltså olika varje gång!

  3. (Om det är en Canon du har, annars kanske detta funkar ändå?) Aktivera kamerans wifi och klicka på "Wi-fi funktion nedanför. Klicka vidare på "Granska/ändra inställningar" -> "Ändra inst." -> "Kamera som åtkomstpunkt" -> Enkel anslutning = Namnet på Wifi:et du ska ansluta din mobil till och lösenordet.

    Kanske finns ett enklare sätt också, men detta är på det sättet jag gör det på. Du behöver inte gå igenom processen varje gång du ska ansluta haha. Hoppas det löser sig, kram!

  4. (Om det är en Canon du har, annars kanske detta funkar ändå?) Aktivera kamerans wifi och klicka på "Wi-fi funktion nedanför. Klicka vidare på "Granska/ändra inställningar" -> "Ändra inst." -> "Kamera som åtkomstpunkt" -> Enkel anslutning = Namnet på Wifi:et du ska ansluta din mobil till och lösenordet.

    Kanske finns ett enklare sätt också, men detta är på det sättet jag gör det på. Du behöver inte gå igenom processen varje gång du ska ansluta haha. Hoppas det löser sig, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi