Rädda mai

Inte löst kameraproblemet än (tack för alla som engagerade sig!). Så tyvärr har jag inga bilder att visa mer en denna som jag hann få över i mobilen. Som ni vet så har jag ju skrivit att jag måste börja spara mer pengar, och jag åkte ju till Paris med ekonomiappen Tink för att lära mig just det. Vad jag lägger pengar på och vilka onödiga utgifter jag har, så att jag kan ta bort dem och spara mer. Passar perfekt för mig som mår dåligt av att ha en budget. Nu kan jag leva och spendera som vanligt, men få mer koll på exakt vad pengarna går till. Ladda ner appen och testa själva, jag är faktiskt positivt överraskad även om jag hört sedan innan att appen räddat mina vänners ekonomi haha.

  1. Hej! Du la ut på din mystory att du köpt en nytt läppstigt och det var såååå fint! vart är det ifrån? Krami

  2. Hej! Du la ut på din mystory att du köpt en nytt läppstigt och det var såååå fint! vart är det ifrån? Krami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi