Bubbla bort ångest

Bilder ifrån en fotografering med tidningen SOLO

Igår var en seg dag. I 10h i sträck kollade jag serien Bron. Det var fakitskt väldigt skönt att bara vila ögonen på något och slippa tänka på annat. Jag som annars har svårt för serier (för långtråkigt) tyckts istället ha svårt för att stänga av. Allt eller inget I guess. Planen var att gå ut på kvällen men jag kände efter (ytterligare) ett huvudvärksanfall att det inte var någon idé. Jag skulle bara supa problemen under mattan och trampa i dom dagen efter igen. Så jag hoppade ner i ett terapibad och bubblade bort all ångest istället.

Idag började jag kolla på serien Suits, love it! Ligger i min nya silkespymas, med sockor på fötterna och en iskaffe. Nu är jag i världens work-mood så nu måste jag återgå till det.

  1. Heej, var kommer pälsjackan på bilden ifrån? Är på jakt efter den perfekta (fejk) pälsjackan och den du har på dig ser jättefin ut! 😃

  2. Heej, var kommer pälsjackan på bilden ifrån? Är på jakt efter den perfekta (fejk) pälsjackan och den du har på dig ser jättefin ut! 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi