Gudmors födelsedag

Glömde uppdatera er om att vår lilla hund Happy mår bra igen. Hon blev så bra ompysslad på djursjukhuset att hon är helt återställd nu.

Himla flängande på mig just nu! Åkte till Nyköping över dagen för att fira min fantastiska gudmor som fyllt år. Älskar att umgås med familjevänner med barn i samma ålder. Alla vi barn har liksom växt upp ihop även fast man inte hängt jämnt. Hoppas verkligen att jag har samma kontakt med mina vänner när jag blir äldre. Tänk mina långa små barn leka med Hannas liksom haha.. På tal om Hanna. Imorgon släpps ännu ett avsnitt av Måndagspepp! Hoppas ni är lika taggade som jag. Minns inte alls vad vi pratar om så förhoppningsvis blir det en glad överraskning. Nu är jag på G till Stockholm där jag ska möta upp några gamla saknade vänner.

  1. Hej! Har just nu en giveaway på min blogg där du har chansen att vinna en valfri bikini från todieforswimwear. Reglerna är superenkla! Hoppas du är med! kram

  2. Hej! Har just nu en giveaway på min blogg där du har chansen att vinna en valfri bikini från todieforswimwear. Reglerna är superenkla! Hoppas du är med! kram

  3. Hej! Jag älskar måndags-pepp och vill veta, VAD heter låten i början av veckans avsnitt? "Årets låt". Jag blev också besatt av den, så härlig!!!

  4. Hej! Jag älskar måndags-pepp och vill veta, VAD heter låten i början av veckans avsnitt? "Årets låt". Jag blev också besatt av den, så härlig!!!

  5. Hej! Vilken storlek har du i din skinnjacka? Ska nämligen beställa en likadan men är lite osäker på storleken. Tacksam för svar, kram!!

  6. Hej! Vilken storlek har du i din skinnjacka? Ska nämligen beställa en likadan men är lite osäker på storleken. Tacksam för svar, kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi