Ex-middag

För någon kväll sen satte jag och en kompis oss ner på Taverna Brillo för tjejsnack. Plötsligt tittade våra ex förbi och vi hade det hur trevligt som helst. Många av er frågar om P, och han och jag är fortfarande vänner. Vi har liksom växt upp ihop och format varandra under de tonåren vi var tillsammans. Och det är så himla skönt att det funkar för oss. HÄR är ett inlägg jag skrev om framtida pojkvänner och varför jag aldrig skulle publicera material om någon kille framöver på bloggen.

Hela den här middagen skrattar Hanna läppen av sig åt. Hon menar på att jag tog parmiddag till en ny nivå och körde en ex-middag istället. Usch för ordet ex!! Det förknippar jag med någon man hatar, men så är det ju inte. När någon säger att den hatar sitt ex så kan ni för övrigt konstatera att den personen inte släppt sitt ex än. Man hatar inte någon man inte bryr sig om. Man kan hata hur någon behandlade en, men om du hatar någon har du inte gått vidare.

  1. Så bra att du uppmärksammar att "ex" inte alltid är någon person som du ogillar. Älskar rubriken och hela inlägget, det lät som en superbra middag! Själv är mitt ex en av mina bästa vänner. Trots att det kan gå månader utan att vi pratar så finns vi alltid där för varandra oavset. Kram på dig Ellinor!

  2. Så bra att du uppmärksammar att "ex" inte alltid är någon person som du ogillar. Älskar rubriken och hela inlägget, det lät som en superbra middag! Själv är mitt ex en av mina bästa vänner. Trots att det kan gå månader utan att vi pratar så finns vi alltid där för varandra oavset. Kram på dig Ellinor!

  3. Hej,
    Håller med dig till viss del när det gäller det där om att släppa ex. Själv var jag med om en kille som misshandlade mig psykiskt i två år, nu fyra år senare har jag en superfin pojkvän, så glad för honom och mitt liv nu. Jag skulle absolut säga att jag släppt min förra kille, dock kommer jag nog i många år framöver vara ledsen för vad

  4. Hej,
    Håller med dig till viss del när det gäller det där om att släppa ex. Själv var jag med om en kille som misshandlade mig psykiskt i två år, nu fyra år senare har jag en superfin pojkvän, så glad för honom och mitt liv nu. Jag skulle absolut säga att jag släppt min förra kille, dock kommer jag nog i många år framöver vara ledsen för vad

  5. Han gjorde mot mig, det ledde nämligen till både ätstörning, massvis med ångest och flertalet psykologtimmar, allt kanske inte var hans fel men mycket var tyvärr!

  6. Han gjorde mot mig, det ledde nämligen till både ätstörning, massvis med ångest och flertalet psykologtimmar, allt kanske inte var hans fel men mycket var tyvärr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi