Ändrade nyårsplaner

Bilder ifrån förra årets nyårsstök ihop med Fanny och Martina. Det är så kul att jag har så många vänner som bloggar för då finns ens liv dokumenterat i mer än ett arkiv.

För ett par veckor sedan bokade jag och Hanna biljetter för att fira nyår i London. Men sedan hände det lite grejer här hemma så vi ställde faktiskt in det igår vilket känns som en enorm lättnad. Varit stressad över den här resan i flera dagar. Vi lottade ju ut VIP-biljetter mm till våra läsare som skulle fira med oss men de avbokade precis och då kändes det faktiskt okej att ställa in det ändå.

Så nu ska jag istället äta middag med världens bästa Julia och @Victorialindberg (kika in på V’s blogg och säg grattis för hon fyller 24 idag) och våra gubbar. Sedan får vi se vart kvällen leder. Inte alls sugen på att gå ut på krogen men lär väl bli det efter lite champagne. Men det känns as bra i alla fall. Jag har inte alls känt mig 100 på senaste och är övertygad om att det är för att jag har saknat Göteborgs trygghet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi