Nyårshets

Shit vad jag har stressat det senaste dygnet. Kom till Göteborg sent igårkväll efter att ha jobbat med podden under dagen. När jag la mig i sängen slocknade jag direkt. För mig hör inte lugn och hemma ihop alls, tvärtom. I Stockholm är det hetsigt och jag finner ingen ro. Och när ens vänner inte mår bra är det svårt för en själv att vara på topp. Det där med vänner alltså.. Det tär verkligen på mig. Jag har så många och känner aldrig att jag helhjärtat räcker till för någon även om jag försöker. Nåja det är egentligen ett i-landsproblem. Tänk för några år sen när jag var mobbad i skolan och inte hade en enda kompis liksom.. Då hade jag nog aldrig kunnat drömma om att ha det som jag lever nu.

Två av mina favoritmänniskor Julia och Vickan är jag återförenad med nu. Vi har preppat och fixat inför denna kvällen hela dagen. Nu tar vi en kaffepaus. Jag råkade såklart göra utan koffein så jag får testa på en annan kapsel nästa kopp. Hur känner ni inför ikväll? Taggade? Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi