Perfekt vinterklack

Jag är en beundrare av stilettklackar, äger mer eller mindre inget annat. Känner mig stilren, klassisk och feminin i det. Gärna spetsig tå! Vi har ju haft sån tur och sluppit snön fram tills nu och då har det funkat att gå i. Men när snön kom beställde jag direkt hem ett par vinter/vardagsskor. Tycker helst inte att man ska ha öppna skor när det är snö ute, precis som med att ha vita jeans eller vita gympaskor under vintern. Är inget fan av det. Dessutom är det svårt att gå i när det blir halt och blaskigt.. 

Hittade dessa på Footmall. Enklast att kika där i och med att alla hemsidor är samlade på en. Perfekt för mig utan tålamod som aldrig skulle orka kolla in flera sidor. Dessa var till och med på rea. HÄR hittar ni dom. Erkänn att jag kan ha dessa till allt?! Får se om dom åker på ikväll, annars får ni se dom på outfitbilder framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi