Pisskväll

Efter kontoret drog jag mig till Nordic Exclusive för att bedöva kvällsångesten med 1 timmes löpning. Hade glömt hur skönt det var att rensa tankarna på bandet. Får se om jag orkar skriva imorgon eller kanske bombar jag med inlägg för att få ur mig allt jag tänker på. Vi får se. Nu ska jag fortsätta mysa i massagestolarna som finns här. Var rädda om er, puss.

  1. Åh känner så igen mig i det du skriver. Är inne i en period i livet när man inte riktigt vet vad man vill och alla känslor spökar i huvudet. Hade gärna läst vad du känner just nu för att inte känna mig ensam i mina tråkiga tankar. Skulle verkligen behöva göra någon förändring i mitt liv just nu och även åka iväg i en vecka till solen!

  2. Åh känner så igen mig i det du skriver. Är inne i en period i livet när man inte riktigt vet vad man vill och alla känslor spökar i huvudet. Hade gärna läst vad du känner just nu för att inte känna mig ensam i mina tråkiga tankar. Skulle verkligen behöva göra någon förändring i mitt liv just nu och även åka iväg i en vecka till solen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi