Tillbakablick…

Alltså minns ni detta?! Jag och Hanna hade mystorys på 10 minuter var (haha!) och hade det så sjukt kul. Det var här vi började hetsa om låten ”The Only Way Is Up” också med Martin Garrix, i och med att han spelade. Jag ska absolut dit i år igen. Aldrig träffat så många läsare på ett och samma ställe och hade en av de bästa helgerna på hela sommaren. Ni har väl biljetter? Dör!!! Ryser i hela kroppen av den här videon verkligen. Vill ni höra om vår helg så spelade vi in ett poddavsnitt som heter Summerburst, där vi berättar om efterfesterna med Avicii, Garrix, Alesso med mera med mera! 

  1. Jag ska dit! Hoppas få träffa er. För f*****n så ni ha inspirerat mig! Eller egentligen ska jag väl säga: Gud vad det kommer bli roligt att träffa er! ;D

  2. Jag ska dit! Hoppas få träffa er. För f*****n så ni ha inspirerat mig! Eller egentligen ska jag väl säga: Gud vad det kommer bli roligt att träffa er! ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi