Bilder ifrån gårdagen

Elin <3

Ibland är det jobbigt med min stora kamera, för jag orkar inte släpa med mig den överallt. Jag försöker att inte ta med den på events där alkohol är inblandat, har en tendens att tappa bort saker nämligen. Igår glömde jag tillexempel min mobil på toaletten inte en, inte två – utan tre gånger!! Men det var tur att Gertrude tog med sin. Jag vet inte om det är en bloggskada att jag vill ha allt dokumenterat, för annars känns det inte som att det har hänt. Hade ju inte varit konstigt med tanke på att 7år av mitt liv finns nerskrivet på internet. Är ni också så? Fotar allt?

  1. Glömde aaaaaltid min mobil på toaletten på jobbet, hahaha. Vet inte hur måna gånger folk kom ut och ba "Ursäkta, den här låg på toalettet" och jag ba "Haha, oj, det är min, tack". Tur att det bara var ett litet byggföretag, hahaha

  2. Glömde aaaaaltid min mobil på toaletten på jobbet, hahaha. Vet inte hur måna gånger folk kom ut och ba "Ursäkta, den här låg på toalettet" och jag ba "Haha, oj, det är min, tack". Tur att det bara var ett litet byggföretag, hahaha

  3. Försöker! Jag tycker det är lite pinsamt att hela tiden ha kameran i högsta hugg men försöker bli av med den känslan haha
    Försöker fota mer vardagslivet 😊

  4. Försöker! Jag tycker det är lite pinsamt att hela tiden ha kameran i högsta hugg men försöker bli av med den känslan haha
    Försöker fota mer vardagslivet 😊

  5. Åh gud jag är exakt så, och då har jag bara bloggat i ca 4 år men tror verkligen att det är en "bloggskada". Skrev om det här för bara några dagar sedan: http://martinaolsson.myshowroom.se/57425/man-behover-inte-ta-kort-pa-allt-martina/ Om du skulle ha tid till att läsa inlägget och komma med något bra tips så skulle det vara guld värt, för precis som jag skriver i inlägget så skapar det verkligen en ångest inom mig hur jag än gör..

  6. Åh gud jag är exakt så, och då har jag bara bloggat i ca 4 år men tror verkligen att det är en "bloggskada". Skrev om det här för bara några dagar sedan: http://martinaolsson.myshowroom.se/57425/man-behover-inte-ta-kort-pa-allt-martina/ Om du skulle ha tid till att läsa inlägget och komma med något bra tips så skulle det vara guld värt, för precis som jag skriver i inlägget så skapar det verkligen en ångest inom mig hur jag än gör..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi