Fira en Donna

Idag på kontoret firade vi @elinskoglund i förskott då hon fyller 21 imorgon (jag skämtar bara på min snap när jag säger att hon är 18..). Vi ska fira henne ordentligt imorgon med en uppstyrd brunch. Ser så mycket fram emot morgondagen för det är festligheter inbokade från förmiddagen. Just nu lever jag verkligen för helgerna, sorgligt nog. Ikväll ska jag nog dricka bubbel med Vickan och Julia också. Behöver dom nu. Åh, jag har så mycket kärlek inom mig till alla mina vänner för tillfället att jag får ett tryck över bröstet. Hur ska jag någonsin kunna ge tillbaka all den energin och kärleken dom ger mig? Nej nu skålar vi in helgen är på kontoret med öl!

Ni såg att jag sökte långa tjejer på min Instagram va? Kommentera den senaste bilden på mig, jag kommer personligen gå in på allas profiler och leta efter rätt människor för projektet. Puss!

  1. Hejhej Ellinor! Jag är en tjej på 178 cm, har dock inga bilder på instagram men heter Filippa Bokmar på facebook ifall du vill ta en titt, du får även gärna skriva till mig där eftersom min mail krånglar, puss & kram grymma du!

  2. Hejhej Ellinor! Jag är en tjej på 178 cm, har dock inga bilder på instagram men heter Filippa Bokmar på facebook ifall du vill ta en titt, du får även gärna skriva till mig där eftersom min mail krånglar, puss & kram grymma du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi