Yoga eller göra revolt

Jag vill börja på något nytt. Yoga, lära mig att andas rätt och hitta inre ro. Eller boxning? Slå av mig all ilska. Eller bara börja gymma som fan igen. Minns när jag jämt gjorde det. Drog på mig en hoodie, gömde mig under luvan och flåsade medan svetten rann. Jag saknar faktiskt det, var inne i min helt egna värld. Samtidigt är det svårt att inte jämföra med sina gamla resultat som jag hade som elitidrottare. Och jag vägrar ge mig in i något jag får ångest av.. Det är därför det känns som en bra idé att börja med någonting helt nytt. Eller? Vad tror ni?

 1. Vart köper du skor? Jag har sko storlek 43 och undrar vart du köper dina skor? Vart man hittar lite finare skor till finare tillfällen

 2. Vart köper du skor? Jag har sko storlek 43 och undrar vart du köper dina skor? Vart man hittar lite finare skor till finare tillfällen

 3. Jag är ganska lik dig i mitt mående, och tränar både boxning och yoga!! Perfekt kombination, älskar båda men på helt olika sätt❤️

 4. Jag är ganska lik dig i mitt mående, och tränar både boxning och yoga!! Perfekt kombination, älskar båda men på helt olika sätt❤️

 5. Yoga hjälpte mig jättemycket när min ångest var som värst så det är verkligen värt att prova! Dock så tar det ett par gånger tills man får in andningen och rytmen så man får prova sig fram ett tag. <3

 6. Yoga hjälpte mig jättemycket när min ångest var som värst så det är verkligen värt att prova! Dock så tar det ett par gånger tills man får in andningen och rytmen så man får prova sig fram ett tag. <3

 7. Hej Ellinor ! Jag måste bara börja med att säga att jag verkligen älskar att lyssna på måndagspepp då jag bara hittade podden för ett par veckor sedan men redan lyssnat mig igenom alla avsnitt
  Jag har ett litet problem som jag hoppades att du skulle ha några råd till och det är så att jag är 18 och tar studenten till sommaren då jag letar efter en en studentklänning som inte sitter som En säck och inte kort! Grejen är den att jag är 188cm och därför ofta väljer de lite större storlekarna trots att jag egentligen har medium . Anledningen varför jag skriver och ber om råd av dig är för att jag vet att du också är längre och att du redan har tagit studenten osv och eftersom jag lyssnat på podden vet jag att du har många olika råd (haha). känner att jag behöver någons tankar och idéer då jag inte känner någon som förstår mitt problem då de jag känner är kortare än 170 cm. kram

 8. Hej Ellinor ! Jag måste bara börja med att säga att jag verkligen älskar att lyssna på måndagspepp då jag bara hittade podden för ett par veckor sedan men redan lyssnat mig igenom alla avsnitt
  Jag har ett litet problem som jag hoppades att du skulle ha några råd till och det är så att jag är 18 och tar studenten till sommaren då jag letar efter en en studentklänning som inte sitter som En säck och inte kort! Grejen är den att jag är 188cm och därför ofta väljer de lite större storlekarna trots att jag egentligen har medium . Anledningen varför jag skriver och ber om råd av dig är för att jag vet att du också är längre och att du redan har tagit studenten osv och eftersom jag lyssnat på podden vet jag att du har många olika råd (haha). känner att jag behöver någons tankar och idéer då jag inte känner någon som förstår mitt problem då de jag känner är kortare än 170 cm. kram

 9. Tycker verkligen du borde satsa på yoga. Jag har provat kundaliniyoga (kallar det även flum yoga eftersom man sjunger mantran osv). Fick tipset av min psykolog och det har faktiskt hjälpt massa mot min ångest och depression. All yoga är säkert bra men älskar denna form just för att finna lugnet.

 10. Tycker verkligen du borde satsa på yoga. Jag har provat kundaliniyoga (kallar det även flum yoga eftersom man sjunger mantran osv). Fick tipset av min psykolog och det har faktiskt hjälpt massa mot min ångest och depression. All yoga är säkert bra men älskar denna form just för att finna lugnet.

 11. Yoga är fantastiskt bra för både kropp o själ, man får ett inre lugn. Jag har tidigare utövat kraftfulla o explosiva idrotter men pga skador inte kunnat fortsätta, så jag förstår din inre frustration. Yogan har hjälpt mig jättemycket. Det svåraste har varit att träna sitt tålamod 😊 ta en yogakurs hos en bra lärare så du lär dig grunderna ordentligt, och att andas rätt. Lycka till. Namaste <3

 12. Yoga är fantastiskt bra för både kropp o själ, man får ett inre lugn. Jag har tidigare utövat kraftfulla o explosiva idrotter men pga skador inte kunnat fortsätta, så jag förstår din inre frustration. Yogan har hjälpt mig jättemycket. Det svåraste har varit att träna sitt tålamod 😊 ta en yogakurs hos en bra lärare så du lär dig grunderna ordentligt, och att andas rätt. Lycka till. Namaste <3

 13. Boxning eller någon kampsport helt klart!! Man lär sig verkligen så mycket om sig själv och det är så bra mentalt att få slå av sig och ta ut sin ilska! Det har hjälpt mig med min ångest & depression jätte mycket verkligen.

 14. Boxning eller någon kampsport helt klart!! Man lär sig verkligen så mycket om sig själv och det är så bra mentalt att få slå av sig och ta ut sin ilska! Det har hjälpt mig med min ångest & depression jätte mycket verkligen.

 15. slåss och avsluta med yoga kanske? tror stenhårt på yoga alltså! ska börja det själv och är astaggad på denna nya härliga person jag kommer bli 😉 haha

 16. slåss och avsluta med yoga kanske? tror stenhårt på yoga alltså! ska börja det själv och är astaggad på denna nya härliga person jag kommer bli 😉 haha

 17. Jag kör cardio/kickboxning vilket är bästa träningen! Endorfinerna, energin jag får och peppen jag känner efter passet går inte att jämföra med annan träning, plus att du under passet inte heller har tid att tänka på annat förutom själva träningen, så skulle säga att boxning är bättre än yoga i ditt fall! 😊 Kör hårt!!

 18. Jag kör cardio/kickboxning vilket är bästa träningen! Endorfinerna, energin jag får och peppen jag känner efter passet går inte att jämföra med annan träning, plus att du under passet inte heller har tid att tänka på annat förutom själva träningen, så skulle säga att boxning är bättre än yoga i ditt fall! 😊 Kör hårt!!

 19. Ute i Kviberg Arena kan man köra Hot Yoga som är yoga i 35 graders värme, riktigt härligt är det! Tar ett tag att komma dit men det är lika värt det varje gång! 😊

 20. Ute i Kviberg Arena kan man köra Hot Yoga som är yoga i 35 graders värme, riktigt härligt är det! Tar ett tag att komma dit men det är lika värt det varje gång! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi