Brunch på Vallgatan 12

Hej på er! Imorse var jag på en födelsedagsbrunch då @elinskoglund fyller 21 idag! Det var supergott, och magiskt att börja dagen med champagne. Jag fick mitt mörka bröd som jag cravar sönder hela tiden just nu också. Klockan rann iväg och nu är jag hemma hos Emelie och slappar. Vi har bakat kladdkaka och nu degar vi i soffan. Jag har blivit så otroligt trött på senaste så jag förstår inte hur jag ska orka gå ut ikväll. Aja snart ska vi hoppa in i en Uber och åka ut till Hovås. Gertrude har avskedsstök innan hon flyttar till Paris. Hon kommer dö för presenten vi köpt till henne haha!! Berättar sen vad det är. Puss haj!

  1. gud vilka vackra bilder du tar ellinor, ser jättemysigt ut. kolla gärna in min blogg då jag befinner mig i australien för tillfället, har bott här i tre månader och kommer stanna här ett bra tag till! 😊

  2. gud vilka vackra bilder du tar ellinor, ser jättemysigt ut. kolla gärna in min blogg då jag befinner mig i australien för tillfället, har bott här i tre månader och kommer stanna här ett bra tag till! 😊

  3. Hej Ellinor! Brukar älska din och Hannas podd, men idag blev jag sjukt besviken. Tycker att killen ni har med är otroligt oengagerad, låter dryg och verkar inte alls vara intresserad av samtalsämnet. Du och Hanna gör dock ett grymt jobb med att hålla humöret uppe ändå, som alltid!

  4. Hej Ellinor! Brukar älska din och Hannas podd, men idag blev jag sjukt besviken. Tycker att killen ni har med är otroligt oengagerad, låter dryg och verkar inte alls vara intresserad av samtalsämnet. Du och Hanna gör dock ett grymt jobb med att hålla humöret uppe ändå, som alltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi