Morgonträning

I och med att jag hade svårt att somna igår så var det RIKTIGT kämpigt att gå upp imorse. Snoozade i sömnen och kom upp vid halv 8 när jag skulle vara uppe vid 8… Hade aldrig gått till gymmet om det inte vore för att jag lovat Elin och hon väntade där på mig. Så tips everybody!! Boka pass med någon annan. Nu är träningen gjord i alla fall så nu slipper jag försöka pressa in det efter jobbet. Vissa dagar i veckan kör dom alltid gratis frukost på Nordic Exclusive vilket jag älskar. Då kan ni räkna med att se mig där bland äggen och den turkiska yoghurten. Jag trodde inte våra gymkort gällde i Stockholm men det gör dom!!! Vilket innebär att jag äntligen kan träna vart jag än befinner mig i Sverige och kan få rutin på det ändå. Wie!! Så himla skönt att slippa släpa runt på en handduk också för det får man ju där. Den som tar mest plats i väskan? Det är faktiskt en av anledningarna till varför jag ofta skippar träningen. Är så j*vla trött på att bära en väska som jag gjorde i 10år med handbollstrunken…

  1. Hej Ellinor! Jag kom precis på att du kanske är intresserad av att läsa ett inlägg om dig som jag lade upp på min blogg i samband med min lilla inläggsserie där jag presenterar mina favoritbloggar! 😊 Här är länken: http://ettass.blogg.se/2016/january/mina-favoritbloggar-1.html Både du och Hanna har fått mig att se världen med helt nya ögon och jag har verkligen börjat tro på Attratkionslagen via er podd! Du är verkligen en stor inspirationskälla, fortsätt med det du gör! Kram<3

  2. Hej Ellinor! Jag kom precis på att du kanske är intresserad av att läsa ett inlägg om dig som jag lade upp på min blogg i samband med min lilla inläggsserie där jag presenterar mina favoritbloggar! 😊 Här är länken: http://ettass.blogg.se/2016/january/mina-favoritbloggar-1.html Både du och Hanna har fått mig att se världen med helt nya ögon och jag har verkligen börjat tro på Attratkionslagen via er podd! Du är verkligen en stor inspirationskälla, fortsätt med det du gör! Kram<3

  3. Att ha en träningskompis är nästan enda garantin för att man genomför träningen vissa dagar 😉 haha. Och belöning efter då! good work! <3

  4. Att ha en träningskompis är nästan enda garantin för att man genomför träningen vissa dagar 😉 haha. Och belöning efter då! good work! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi