Måndagspepp tar nästa steg

Bild lånad av Jennifers Sjöbloms blogginlägg om oss som ni hittar här. Vi älskar när ni lägger upp saker om podden och jag har förmodligen läst alla komplimanger som någonsin skrivits<3 Vi är en av få poddar som varje vecka blir överrösta med kärlek på nätet och det är jag så himla tacksam för!

…Måndagspepp är inte längre bara en podd, utan vi växer hela tiden. Och imorgon blir vi den första podcasten någonsin att köra LIVE!!! Alltså förstår ni! Vi kommer spela in 18:30 (lägger upp länk imorgon) och då kan ni ringa in live och snacka med oss. Allt är live! Sa jag att det var LIIIVEE? Ni får inte missa detta! Vill ni vara världens bästa och rösta på oss som ”Årets Podcast” i Finest Awards så gör ni det HÄR också.

  1. Skitkul ju, något helt nytt! Kan dock inte lyssna eftersom jag tränar ikväll.. Så min fråga är om podden spelas in och släpps sedan? Hoppas det annars missar jag den:( Kram

  2. Skitkul ju, något helt nytt! Kan dock inte lyssna eftersom jag tränar ikväll.. Så min fråga är om podden spelas in och släpps sedan? Hoppas det annars missar jag den:( Kram

  3. Va kul! Men ni är ju inte den första som kör live, lyssna på TSKNAS, dom ha spelat in live flera gånger tidigare. Kram!

  4. Va kul! Men ni är ju inte den första som kör live, lyssna på TSKNAS, dom ha spelat in live flera gånger tidigare. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi