LIVEPODD DIREKTLÄNK

Nu kör vi livepodd!!!!!! 18:30 på WWW.ILIKERADIO.SE ring in och fråga vad ni vill!!!!!! <3 

Här är numret:

08- 562 327 90

08- 562 327 90

08- 562 327 90

  1. Så orealistisk att man fick prata med er! Var så nervös haha! Ville säga att ni är bäst, och ni har inspirerat mig att våga göra saker jag inte tidigare vågat. Nu söker jag jobb utomlands och ser fram emot en tid av resor och nya upplevelser. Ville säga tack till er för att ni inspirerar och styrker era lyssnare. Grymt bra jobbat tjejer! Fortsätt så!

  2. Så orealistisk att man fick prata med er! Var så nervös haha! Ville säga att ni är bäst, och ni har inspirerat mig att våga göra saker jag inte tidigare vågat. Nu söker jag jobb utomlands och ser fram emot en tid av resor och nya upplevelser. Ville säga tack till er för att ni inspirerar och styrker era lyssnare. Grymt bra jobbat tjejer! Fortsätt så!

  3. Härligt att ni bestämde er för att lägga upp det i efterhand för jag kunde bara höra korta snuttar då och då, det bara laddade hela tiden..

  4. Härligt att ni bestämde er för att lägga upp det i efterhand för jag kunde bara höra korta snuttar då och då, det bara laddade hela tiden..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi